Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Detská hviezda Kevin zo Sám doma: Zženštilý imidž a objatia s chlapom!

Macaulay Culkin sa s namaľovanými nechtami lepí na Setha Greena. Zobraziť galériu (8)
Macaulay Culkin sa s namaľovanými nechtami lepí na Setha Greena. (Zdroj: isifa.com)

NEW YORK – Čo sa to s ním deje? Hoci sa Macaulay Culkin (31) stal svetoznámou hviezdou už v ranom detstve, po rokoch prudkej slávy nad ním visí niekoľko otáznikov. Drogy a tvrdý alkohol nie sú tým jediným, čo sa na ňom nevábne podpísalo. Blondiak si dnes maľuje nechty a s afektovaným výrazom sa túli k mužom.

Mení sa na transsexuála? Aj keď Macaulay Culkin dlhé roky randil s oslnivou kolegyňou Milou Kunis, s odstupom času svoje preferencie zrejme prehodnotil. Aspoň tak vyznievajú zábery z istej newyorskej párty, na ktorej sa herec odviazal bizarným spôsobom. V centre jeho pozornosti stáli príslušníci rovnakého pohlavia, ktorým okato prejavoval náklonnosť.

S namaľovanými nechtami na červeno, prsteňmi na rukách a zženštilým výrazom v tvári sa Macaulay lepil predovšetkým na kamaráta Setha Greena. Ryšavý 38-ročný herec je síce ženatý, ani na jeho nechtoch však nechýbal modrý lak na nechty. Na inej spoločnej fotografii hviezda snímok Sám doma vyobjímala scenáristu, producenta a režiséra Matthewa Senreicha. Zakaždým u neho dominovala afektovaná mimika a neprítomný pohľad.

Či je Macaulayho vystrájanie pred objektívom len výsledkom bujarej zábavy, s určitosťou nevedno. Začiatkom tohto roka totiž kvôli divokému životnému štýlu a drogám pôsobil na verejnosti ako zostarnutá troska. Možné je však aj to, že po nevydarenom manželstve a 8-ročnom vzťahu s hollywoodskou kráskou už radšej uprednostňuje spoločnosť mužov.

Tip: Zistite či nedávajú v televízii film Sám doma. Skúste vyhľadávanie na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu