Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Táto že má pred 40-tkou? V sexi gaťkách predvádza tvár a telo tínedžerky!

Kate Beckinsale sa na titulnej strane sexi krivkami a sviežim imidžom. Zobraziť galériu (15)
Kate Beckinsale sa na titulnej strane sexi krivkami a sviežim imidžom. (Zdroj: Women’s Health)

LONDÝN – Ako to len robí? Medzi nestarnúce krásky so štyridsiatkou na krku už čoskoro pribudne aj britská herečka Kate Beckinsale. Už teraz je však jasné, že figúru a dokonalú pleť bez vrások jej v zrelšom veku budú závidieť o polovicu mladšie kolegyne. Pozrite si jej pózovanie v nohavičkách ako dôkaz.

Stále bez jedinej chybičky! Hoci má Kate Beckinsale už jedno tehotenstvo za sebou, na jej postave niet po ňom ani stopy. S plochým bruškom a štíhlymi nohami sa nechala zvečniť pre titulnú stranu najnovšieho vydania magazínu Women’s Health. V spodnej bielizni a v krátkom tope predviedla sexi krivky, o akých väčšina žien iba sníva.

Vyhladená pleť, žiarivý úsmev, osí driek a dievčenská postavička ako lusk – tým všetkým sa známa brunetka pýši aj napriek pribúdajúcim rokom. Niet sa preto čo čudovať, že svoj závideniahodný sexepíl nevyužila len na striebornom plátne. V minulosti sa totiž upísala aj niekoľkým televíznym a printovým reklamám na diétnu kolu či alkohol. Jej nevinný a svieži zovňajšok by očividne predal naozaj čokoľvek.

Kate je šťastne vydatá, pričom sa s manželom a režisérom Lenom Wisemanon nestretáva iba v súkromí. Spája ich tiež práca na pľaci, ktorá zatiaľ klape ako švajčiarske hodinky. Herecká hviezda ale priznala, že pre jej kolegov situácia nie je vždy jednoduchá. Svoje horúce chvíľky si užil aj jej posledný filmový milenec Colin Farrell. V snímke Total Recall sa totiž dvojica nevyhla sexuálnym scénam. „Myslím, že to bolo horšie pre Colina. Je to ošemetné, keď sa máte maznať s režisérovou manželkou. Zvlášť, pokiaľ Len vtipkoval v štýle 'dobre, to stačí, máš padáka,'“ prezradila Kate na margo nakrúcania. Jej zákonnej polovičke je tak zrejme naozaj čo závidieť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu