Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Herec Shia LaBeouf z Transformers: Nahý vo videoklipe!

Shia LaBeouf sa vyzliekol v novom klipe od Sigur Rós Zobraziť galériu (4)
Shia LaBeouf sa vyzliekol v novom klipe od Sigur Rós (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES - Americký herec Shia LaBeouf účinkuje v novom videoklipe islandskej ambientnej formácie Sigur Rós. V umeleckom klipe ku skladbe Fjögur Píanó, ktorá uzatvára jej ostatný štúdiový album Valtari (2012), stvárnil muža uväzneného v nikdy nekončiacom cykle závislosti a túžby so ženou.

O videoklip sa postarala izraelská režisérka Alma Har’el. Tá v minulosti robila reklamné videá pre Baracka Obamu a tiež videoklipy pre skupinu Beirut.

Nové video, v ktorom sa 26-ročný LaBeouf ukazuje aj nahý, je súčasťou série Mystery Film Experiment. V rámci nej rôzni režiséri a režisérky nakrúcajú klipy k 12 skladbám z albumu Valtari. V druhej polovici mája vyšiel prvý kúsok z tejto série - klip ku skladbe Ég Anda od Ragnara Kjartanssona. Druhým je video ku skladbe Varúd režisérky Ingy Birgisdóttir. Ďalšie klipy budú mať na starosti režiséri ako Ramin Bahrani, John Cameron Mitchell alebo Ryan McGinley.

Shia LaBeouf zaujal v roku 2004 vo filme Ja, robot. Neskôr si zahral v snímkach Constantine (2005), Atentát v Ambassadore (2006) a celosvetovú popularitu mu priniesol prvý film zo série Transformers (2007). Nasledovali úlohy v snímkach Disturbia (2007), Indiana Jones a Kráľovstvo krištáľovej lebky (2008) či New York, milujem ťa (2009), druhý film zo série Transformers s podtitulom Pomsta porazených (2009), dráma Wall Street: Peniaze nikdy nespia (2010) a najnovšie Transformers 3 (2011).

V druhej polovici septembra bude mať v slovenských kinách premiéru krimidráma Lawless, v ktorej si LaBeouf zahral spolu s Tomom Hardym, Jessicou Chastain, Jasonom Clarkom, Garym Oldmanom, Miou Wasikowskou a Guyom Pearceom. Informácie pochádzajú z webových stránok nme.com, tmz.com a archívu agentúry.

 

Tip: Pozrite či dávajú v televízii film Terminátor. Vyhľadajte ho na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu