Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Miss Anglicka prišla o implantáty: Namiesto poprsia zdeformované placky!

Danielle Lloyd so zmenšenými prsiami v náručí manžela Jamieho O'Haru. Zobraziť galériu (6)
Danielle Lloyd so zmenšenými prsiami v náručí manžela Jamieho O'Haru. (Zdroj: profimedia.sk)

DUBAJ – Odvaha jej nechýba! Hoci sa Danielle Lloyd (28) ešte pred pár mesiacmi pýšila prednosťami s veľkosťou košíkov E, dnes jej hrudník doslova zíva prázdnotou. Na medových týždňoch tak predvádza v bikinách len spľasnuté poprsie. Po implantátoch, ktoré ju dlhý čas živili, niet ani stopy.

Žiari spokojnosťou! Danielle Lloyd, ktorá uplynulé roky zdobila stránky pánskych magazínov ako obdarená glamour modelka, je momentálne plochá ako žehliaca doska. Stalo sa tak pred pár mesiacmi vďaka chirurgickému zákroku, počas ktorého si silikónové implantáty nechala vybrať. Na eláne jej však operácia očividne neubrala. Po boku čerstvého manžela jej úsmev neschádza z pier.

Zladení a zamilovaní ako tínedžeri – tak pôsobia prominentní novomanželia na dovolenke v exotickom Dubaji, kam si odskočili oživiť vzájomnú vášeň. Napriek tomu, že spolu majú už dve krásne ratolesti, svoj zväzok spečatili len pred dvomi týždňami. V týchto dňoch tak od seba nedokážu odtrhnúť zrak ani odlepiť ruky.

Na fakt, že brunetka ovenčená korunkou krásy išla pod čepiec, zareagovala originálnym spôsobom. Na zadnú časť spodného dielu bikín si totiž nechala vyšiť príznačný nápis „Pani O'Hara“. Po manželovi si zmenila priezvisko aj na mikroblogovacej sieti Twitter. A keďže Jamie sa voči nej a jej malým prednostiam správa priam ukážkovo, ich ceste za šťastím zrejme naozaj nič nebráni.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu