Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Lindsay Lohan po autonehode: Vodiča nákladiaku chcela podplatiť!

Lindsay Lohan Zobraziť galériu (11)
Lindsay Lohan (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Vodič nákladného auta, do ktorého v piatok narazila americká herečka Lindsay Lohan, tvrdí, že po nehode sa ho herečkin sprievod snažil podplatiť. Nehoda sa stala na diaľnici v Santa Monice, polícia v súčasnosti vyšetruje, kto bol jej vinníkom. Lohan utrpela drobné zranenia, ktoré jej ošetrili v miestnej nemocnici.

Vodič nákladného auta však pre portál TMZ.com povedal, že nehodu zavinila herečka, ktorá šla príliš rýchlo a zozadu doňho narazila. Podľa jeho slov šlo za herečkiným autom ešte jedno vozidlo, ku ktorému Lohan po nehode šla. Jeho vodič spolu s herečkiným asistentom, ktorý sa viezol s Lohan, prišli za ním.

"Videl som, ako jej asistent niečo schoval do ružovej tašky a prikryl to oblečením. Potom aj spolu so šoférom toho druhého auta ku mne prišiel a snažili sa mi dať peniaze, aby som o tej nehode nikomu nič nepovedal. Tvrdili, že je to nejaká slávna osoba a nechce, aby sa to dostalo do médií. Ja som však už predtým zavolal políciu, pretože sa snažili utiecť z miesta nehody. Nakoniec mi ešte povedali, aby som pred policajtmi tú ružovú tašku nespomínal," uviedol vodič nákladného auta.

Dvadsaťpäťročná Lindsay Lohan sa preslávila filmami ako Pasca na rodičov (1998), Strelený piatok (2003) či Protivné baby (2004). Vydala aj dva štúdiové albumy Speak (2004) a o rok neskôr A Little More Personal (Raw). Jej kariéra začala upadať najmä pre problémy s drogami, alkoholom a porušovaním zákona. V ostatných rokoch porušila niekoľko podmienečných trestov a krátky čas si posedela aj za mrežami.

Jej kariéra sa však opäť rozbieha. V januári pózovala pre pánsky časopis Playboy, začiatkom marca sa objavila v známej šou Saturday Night Live (1975) a v pripravovanej snímke Liz & Dick stvárni Elizabeth Taylor.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu