Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Režisér Guy Ritchie s partnerkou: Konečne zverejnili meno ich syna!

Guy Ritchie s priateľkou Jacqui Ainsley Zobraziť galériu (7)
Guy Ritchie s priateľkou Jacqui Ainsley

LONDÝN - Anglický režisér Guy Ritchie a jeho priateľka Jacqui Ainsley pomenovali ich prvé spoločné dieťa Rafael. Chlapček sa narodil v septembri minulého roka, no dvojica doteraz nezverejnila jeho meno.

"Povedali sme si, že meno Raffie Ritchie znie takto skrátene naozaj rozkošne. Meno nám pomohol vybrať jeho starší brat Rocco," povedala pre Sunday Mirror 30-ročná modelka, ktorá dieťa porodila v Londýne cisárskym rezom.

Rocco, ktorý bude mať v auguste 12 rokov, je synom Ritchieho a americkej speváčky Madonny. Dvojica má aj šesťročného syna Davida, ktorého si adoptovali z Malawi. Madonna a Ritchie sa zosobášili v roku 2000, ich manželstvo sa v roku 2008 skončilo rozvodom.

"Má dvoch úžasných bratov, čo je naozaj krásne. Som to najšťastnejšie dievča na svete a milujúca matka," dodala partnerka 43-ročného slávneho filmára, ktorý má na konte filmy ako Zbaľ prachy a vypadni! (1998), Podfu(c)k (2000), RocknRolla (2008) či Sherlock Holmes (2009) a Sherlock Holmes 2: Hra tieňov (2011). Ainsley a Ritchie spolu chodia od apríla 2010.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu