Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Hrdina Dempsey z Kliniky Grace: Tínedžera zachránil z vraku auta!

Patrick Dempsey Zobraziť galériu (5)
Patrick Dempsey (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký herec Patrick Dempsey pomohol tínedžerovi, ktorý nezvládol riadenie svojho auta. V piatok o tom informoval portál TMZ. Incident sa stal v utorok okolo piatej poobede miestneho času priamo pri hercovom dome v Malibu.

Auto mladého vodiča sa niekoľko ráz otočilo a úplne zničené skončilo v Dempseyho dvore. Herec okamžite reagoval a z domu vybehol so sochorom v ruke, aby mohol chlapca vyslobodiť. Portál TMZ zistil, že sa mu to nakoniec podarilo ešte predtým, ako prišla polícia. Tínedžer mal otras mozgu, no zázrakom sa vyhol vážnejším zraneniam.

Patrick Dempsey, ktorý v januári oslávil 46. narodeniny, začínal hereckú kariéru koncom osemdesiatych rokov 20. storočia v tínedžerských romantických komédiách ako Lásku si nekúpiš (1987), Milovník (1989) alebo Happy Together (1989). Je jednou z hlavných hviezd seriálu Klinika Grace, kde ako neurochirurg Derek Shepherd účinkuje od prvej epizódy, ktorú v USA odvysielali v marci 2005. V rokoch 2006 a 2007 si za túto postavu vyslúžil nominácie na Zlatý glóbus v kategórii Najlepší mužský herecký výkon v dramatickom seriáli. Zahral si napríklad aj vo filmoch Dievča na roztrhanie (2002), Klub vyvolených (2002), Medzi riadkami (2007), Začarovaní (2007), Ako ukradnúť nevestu (2008), Valentín (2010), či Transformers 3 (2011). Druhý najpríťažlivejší muž roku 2005 aj 2006 podľa magazínu People je ženatý s Jillian Fink, s ktorou má desaťročnú dcérku menom Talula Fyfe a päťročné dvojčatá Sullivana Patricka a Darbyho Galena.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu