Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Herec Al Pacino takmer prišiel pri prestrelke o oko!

Al Pacino Zobraziť galériu (6)
Al Pacino

LOS ANGELES - Americký herec Al Pacino si pri nakrúcaní snímky Stand Up Guys poranil oko. Podľa hovorcu hviezdy ho pri nakrúcaní prestrelky s Christopherom Walkenom trafil do oka neznámy predmet.

Zasahovať museli prítomní ošetrovatelia, no podľa dostupných informácií nejde o nič vážne a herec môže pokračovať v práci. Pripravovaný film sa zameriava na dvoch starnúcich zločincov, pričom jedného si najali, aby zavraždil svojho priateľa. Rozhodnú sa, že si poslednú noc užijú ako kriminálnici. Ukradnú niekoľko áut, zájdu za prostitútkami, musia tiež utekať pred políciou a popritom spomínajú na rozhodnutia, ktoré v živote urobili.

Americký filmový a divadelný herec, režisér, scenárista a producent Al Pacino sa preslávil ako Michael Corleone v trilógii Krstný otec. Známy je aj ako Sonny Wortzik v snímke Psie popoludnie (1975), Tony Montana v kriminálnej dráme Zjazvená tvár (1983), Carlito Brigante vo filme Carlitova cesta (1993), Vincent Hanna v akčnej krimi dráme Horlivosť (1995) alebo Frank Serpico v snímke Serpico (1973).

V roku 1992 získal Oscara za stvárnenie podplukovníka Franka Sladea v dráme Vôňa ženy (1992). Na svojom konte má aj ďalších sedem nominácií na prestížnu cenu americkej Akadémie filmových umení a vied a je všeobecne považovaný za jedného z najvýznamnejších a najvplyvnejších hercov svojej generácie. Informácie zverejnila webová stránka AceShowbiz.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu