Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Modelka znetvorená kyselinou: S novým imidžom vyzerá ako bábika!

Katie Piper sa po početných plastikách zmien imidžu rozhodne nebojí. Zobraziť galériu (5)
Katie Piper sa po početných plastikách zmien imidžu rozhodne nebojí. (Zdroj: isifa)

LONDÝN – Zmena jej pristane! Keď sa Katie Piper (28) pred štyrmi rokmi zotavovala z desivého útoku, v plnohodnotný život veľmi neverila. Dnes sa však vďaka početným plastikám bez problémov objavuje medzi smotánkou. Najnovšie sa blysla s novým účesom, ktorým pripomína dokonalý prototyp roztomilej bábiky.

Ako vystrihnutá z katalógu! Taký dojem zanechávala niekdajšia modelka, ktorá si pred štyrmi rokmi prešla hotovým peklom. Žiarlivý priateľ jej totiž prostredníctvom najatého útočníka zohavil tvár kyselinou. S odstupom času sa však Katie Piper s pomocou šikovných rúk plastických chirurgov opäť začlenila do spoločnosti. Nedávno si dokonca skrátila vlasy a nový zostrih vyvetrala v divadle.

Elegantná a šik – aj taká prívlastky si znetvorená kráska vyslúžila na VIP predstavení Ballet Revolucion. Dorazila totiž v tmavomodrých saténových šatách s priehľadným bodkovaným topom. Obuté mala krikľavo ružové lodičky s remienkami. Čerešničkou na torte bol však účes à la bob, ktorým výrazne omladla. V takomto prevedení už z diaľky vyzerala ako pôvabná bábika.

Komplimenty v prípade Katie však neboli jediným spestrením večera. Ihneď po návrate domov sa totiž dozvedela fantastickú novinu. „Môj brat dnes požiadal svoju priateľku o ruku a ona povedala áno!“ podelila sa o svoju radosť s nasledovníkmi v sieti Twitter. Zdá sa teda, že jej život sa aj napriek nepriazni osudu uberá tým najpozitívnejším smerom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu