Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ďalšie intímne foto Rihanny: Bez hanby pretŕčala nahé prsia!

Rihanna opäť naservírovala fanúšikom svoje obnažené prsia. Zobraziť galériu (11)
Rihanna opäť naservírovala fanúšikom svoje obnažené prsia. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES – V obnažovaní kriviek je profesionálka! Keď Rihanna (24) pred časom vyhlásila, že s ubúdajúcim množstvom šiat sa cíti lepšie, zaručene neklamala. Dôkazom môžu byť jej súkromné internetové profily, na ktorých pribúdajú provokatívne zábery ako na bežiacom pase. Najnovšie opäť zvádza prsiami.

Jej odhalené telo nie je tabu! Od zverejnenia pikantných fotografií z Rihanninej dovolenky ubehlo sotva pár dní, a už sú na svete ďalšie obrázky intímneho charakteru. Barbadoskej kráske sa zrejme nepáčilo, že jej hrudník v bikinách mnohí fanúšikovia prirovnali k žehliacej doske. Túto nelichotivú mienku sa preto rozhodla poopraviť spôsobom sebe vlastným.

Mäkučký biely župan a spod neho vykúkajúce nahé prednosti – takúto pikantnú sériu zverejnila speváčkina najlepšia kamarátka Melissa Forde. Zo záberov je však jasne vidieť, že Rihanna si ju pri fotení príliš nevšímala a venovala sa vlastnému mobilnému telefónu. Obe dievčatá tak očividne majú veľmi blízky vzťah a svoje krivky jedna pred druhou neskrývajú.

Eroticky ladené fotky pravdepodobne vznikli počas piatkového dňa, kedy sa priateľky objavili ruka v ruke na spoločnej večeri. Za svoje vnady vystavené na webe sa Rihanna celkom iste nehnevala. Sama totiž prispela obrázkom vlastných podväzkov, ktoré mala oblečené na dievčenskom rande. Podobné prírastky na svojom účte by však mala v budúcnosti radšej dobre zvážiť. Mnohí jej nasledovníci ich totiž začínajú byť presýtení.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu