Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Najžiaducejšia žena sveta: Kedysi šikanovaná bacuľka, dnes krásna labuť!

Z bacuľatej siedmačky Zooey Deschanel vyrástla oslnivá a úspešná herečka. Zobraziť galériu (8)
Z bacuľatej siedmačky Zooey Deschanel vyrástla oslnivá a úspešná herečka. (Zdroj: Marie Claire)

LOS ANGELES – Trpké spomienky! Hoci herečke Zooey Deschanel (32) svet šoubiznisu leží pri nohách, cesta za jej úspechom má horkastú príchuť. Ako bacuľaté dievčatko medzi rovesníkmi ťahala za kratší koniec. Tí totiž nevedomky, no bez hanby kruto šikanovali budúcu svetovú hviezdu. O jej súčasnej kráse sa im vtedy zaručene ani nesnívalo.

Na detstvo by najradšej zabudla! Minimálne na tú časť, v ktorej Zooey Deschanel musela znášať posmešky a fyzické útoky svojich spolužiačok. Na čiernobielom zábere zo školskej ročenky pôsobí síce rozkošne, ostatné dievčatá však očividne mali iný názor. Jej zovňajšok siedmačky s okrúhlymi líčkami ponižovali tým najkrutejším možným spôsobom.

„Som rovnako uvedomelá, ako keď som mala 12, bola som bacuľatá a jedno dievča mi pľulo do tváre. Som tou istou osobou,“ zdôverila sa v májovom vydaní amerického časopisu Marie Claire. Na vysvetlenie však dodala, že tejto reakcii v detstve sama nerozumela: „Naozaj neviem, prečo na mňa pľula. Len som na ňu prehovorila. Zrejme mi nebolo dovolené rozprávať sa s ňou. Pamätám si, že som tomu nemohla uveriť.“

S pribúdajúcimi rokmi sa však na talentovanej umelkyni prebytočné kilá strácali a herecké ponuky, naopak, pribúdali. Aj vďaka nim sa jej nedávno dostalo nečakaného úspechu u mužských fanúšikov. Tí ju prostredníctvom pánskeho servera AskMen.com zvolili za najžiaducejšiu ženu sveta. O tom, že sa tak stalo plným právom, svedčia herečkine fotografie zo spomínaného magazínu. Zooey ozdobila aj titulnú stranu, na ktorej čitateľov zvádza pohľadom magicky modrých očí. A tým sa odoláva naozaj ťažko.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu