Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Televízna hviezdička si neustrážila bikiny: Vybehol jej prsník!

Phoebe Price zradili bikiny, obnažený prsník však zrejme nebol náhodný. Zobraziť galériu (3)
Phoebe Price zradili bikiny, obnažený prsník však zrejme nebol náhodný. (Zdroj: profimedia. sk)

LAS VEGAS – Ďalší zúfalý pokus zaujať? O ryšavke menom Phoebe Price je známe, že pre zviditeľnenie sa je schopná urobiť naozaj čokoľvek. A keďže celebrity sa jej oblúkom vyhýbajú, najčastejšie si pikantné trapasy vyrába celkom sama. Naposledy v hotelovom bazéne zinscenovala nehodu v plavkách – bez ostychu ukázala prsník.

V centre pozornosti za každú cenu! Phoebe Price o sebe síce vyhlasuje, že má 32 rokov, správaním však zvyčajne pripomína pojašenú pubertiačku. Inak tomu nebolo ani na Veľkonočný piatok, kedy sa rozhodla osviežiť vo vonkajšom bazéne istého hotela v Las Vegas. Objektívy paparazzov totiž zamestnala svojimi vykuknutými vnadami. Nehodu s rozopnutým vrchným dielom plaviek by jej však veril iba málokto.

Kráska s ohnivou hrivou sa síce dlhší čas venovala modelingu, no momentálne sa zo všetkých síl snaží preraziť vo svete kinematografie. To sa jej zatiaľ veľmi nedarí, nakoľko ostatné celebrity okatej snaživosti príliš nefandia. Keď sa Phobe v decembri objavila v jednej kaviarni so psom pod pazuchou, Mickey Rourke sa so svoju čivavou okamžite zdvihol a z prevádzky doslova zutekal. Len aby ho neodfotografovali v jej blízkosti.

Na to, ako sa ocitnúť na listine záujmu zástupcov médií, má nádejná herečka vlastný recept. „Noste výrazné farby, ukážte trochu z nôh, občas prsia,“ radila v jednom z otvorených rozhovorov. O to prekvapujúcejšie vyznieva jej rodinné zázemie: „Pochádzam z veľmi nábožnej rodiny – môj starý otec bol kazateľ.“ Zo súčasnej kariéry svojej vnučky by tak zrejme nadšený príliš nebol.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu