Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tretím dvojčaťom Schwarzeneggera je Eddie Murphy!

Danny DeVito, Arnold Schwarzenegger a Eddie Murphy Zobraziť galériu (8)
Danny DeVito, Arnold Schwarzenegger a Eddie Murphy

LOS ANGELES - Spoločnosti Universal a Montecito Picture Co. pripravujú pokračovanie komédie Dvojičky z roku 1988, v ktorej si zahrali Arnold Schwarzenegger a Danny DeVito. Do snímky s názvom Triplets (v preklade Trojčatá) chcú okrem nich obsadiť aj Eddieho Murphyho, ktorý má stvárniť tretieho brata dvojčiat Juliusa a Vincenta Benedictovcov z prvej časti.

Projekt zatiaľ nemá režiséra. Ivan Reitman, ktorý sa postaral o prvú časť, by mal tentoraz byť producentom. Tiež hľadajú scenáristov, ktorí príbeh o troch bratoch napíšu.

Dvojičky sa do kín dostali v decembri 1988 a na konto si pripísali 216,6 milióna dolárov, pričom rozpočet bol len 15 miliónov dolárov. Schwarzenegger a DeVito v komédii stvárňujú dvojvaječné dvojčatá narodené vďaka tajnému experimentu v genetickom laboratóriu, ktorého cieľom bolo vytvorenie dokonalého dieťaťa. Pokus však nevyšiel úplne podľa predstáv - kým Julius je urastený, bystrý a šarmantný, jeho dvojča Vincent je pravý opak. Po narodení ich rozdelia a 'nepodarený' Vincent vyrastá v sirotinci.

Keď sa o ňom jeho dokonalý brat dozvie, vyberie sa ho hľadať. Schwarzenegger sa vďaka komédii dostal zo škatuľky herca akčných filmov, keďže dovtedy ho diváci poznali predovšetkým zo snímok ako Barbar Conan (1982), Terminátor (1984) či Predátor (1987). Následne sa objavil v ďalších komédiách a s Dannym DeVitom sa opäť stretol pri nakrúcaní filmu Junior (1994). Informácie pochádzajú z webových stránok www.hollywoodreporter.com, www.huffingtonpost.com a www.imdb.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu