Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Trapas uznávanej modelky: Ako módna pohroma!

Linda Evangelista a Jean Paul Gaultier Zobraziť galériu (9)
Linda Evangelista a Jean Paul Gaultier (Zdroj: isifa)

NEW YORK – Skombinovala nekombinovateľné! Hoci Linda Evangelista (46) ozdobila už viac než 600 titulných strán magazínov, vo výbere outfitu stále dokáže šliapnuť poriadne vedľa. Uplynulý víkend sa o módne faux-pas postarala priamo po boku francúzskeho dizajnéra. Viac než štýlovú ikonu pripomínala strašiaka do maku.

Ako na maškarný bál! Tak sa Linda Evangelista vystrojila na slávnostný galavečer Lycée Francais de New York, ktorý bol oslavou tvorby módneho guru Jeana Paula Gaultiera. Ten si s „vyparádenou“ brunetkou ochotne zapózoval, pri pohľade na ňu však zrejme príliš veľkú radosť nemal. Mix materiálov, aké modelka do spoločnosti zvolila, by si pokope nevedel predstaviť snáď ani v tej najhoršej nočnej more.

Perie vo vlasoch, kožené rukavice siahajúce až nad lakte a šaty nablýskané ako diskoguľa – to bol len začiatok módnej katastrofy v Lindinom podaní. Čerešničkou na torte sa totiž stali žiarivo modré pančušky, ktoré priťahovali pozornosť ako magnet. Bohužiaľ, nešťastnú kreáciu tentoraz nezachránil ani povestný šarm kanadskej krásky. Tá do Veľkého jablka namiesto prvkov haute couture priniesla závan nežiaduceho gýču.

Lindina inšpirácia so stopercentnou pravdepodobnosťou pochádzala z 20. rokov minulého storočia. V tomto duchu sa totiž niesla celá párty. Retro štýl na oživenie však 46-ročnej Kanaďanke vôbec nevyšiel. V tomto prípade totiž pozabudla na zlaté pravidlá ako „menej je viac“ či „v jednoduchosti je krása“. Veď s jej fyzickými prednosťami pri výbere outfitu až tak veľmi čarovať netreba.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu