Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Smrť vo Farmárovi: Táto sympaťáčka spáchala samovraždu!

Olga si súťaž užívala, niekoľko mesiacov po nakrúcaní ale spáchala samovraždu. Zobraziť galériu (7)
Olga si súťaž užívala, niekoľko mesiacov po nakrúcaní ale spáchala samovraždu.

PRAHA - Tragédia! Televízia Prima práve vysiela druhú sériu súťaže Farmár hľadá ženu. No kým sa na obraze súťažiaca Olga Řebíčková usmievala, v skutočnosti prežívala zrejme nešťastné chvíle. Podľa informácií českých médií totiž vo štvrtok spáchala samovraždu v lese. Blondínka po sebe zanechala aj list na rozlúčku. Príbuzní veria, že si na život siahla sama!

Olga z českej súťaže Farmár hľadá ženu bola nezvestná už od soboty. Blondínka doma nechala list na rozlúčku a autom odišla na neznáme miesto. Rodine sa neozvala ani v stredu, kedy mala narodeniny. Vo štvrtok už bolo jasné, že je mŕtva.

Jej nehybné telo totiž ležalo v lese. Príbuzní sú zdrvení, no nepochybujú, že Olga spáchala samovraždu. „Chcela ísť za svojou kamarátkou, tak je tam...” povedal denníku Blesk jej brat Radek. Je teda evidentné, že o jej túžbe ukončiť život vedel. Zrejme ju ale nebral vážne, respektíve neveril, že jeho sestra by bola takéhoto činu schopná.

Veď Řebíčková účinkovala v súťaži ako veselá žena a bola pomerne úspešná. Dostala sa až do finálovej dvojky a bojovala o srdce farmára Honzu. Ten dokonca v stredu nakrúcal pre Krimi správy televízie Prima odkaz pre nezvestnú. Stanica sa totiž snažila tiež prispieť k nájdeniu sympatickej blondínky. Olga však už vtedy zrejme nežila.

„V prípade mŕtvej ženy nebolo zistené cudzie zavinenie. S ohľadom na prianie rodiny nebudeme poskytovať bližšie informácie,” vyjadrila sa k prípadu hovorkyňa polície mesta Most Ludmila Světláková. Topky.sk kontaktovali aj Primu kvôli ďalšiemu osudu šou. Vedúci PR oddelenia Marek Winkler nás odkázal na štvrtkové Krimi správy.

V spravodajskej relácii odznelo stanovisko, že súťaž bude ďalej pokračovať. „Po dohode s pozostalými odvysielame celý program Farmár hľadá ženu v pôvodnom rozsahu. Veríme, že aj týmto spôsobom dôstojne uctíme pamiatku Olgy Řebíčkovej,” objavilo sa na obrazovke po reportáži o tragickej udalosti.

Podľa najnovších informácií bola blondínka naozaj v ťažkej životnej situácii a zažila viacero útokov na svoju psychiku. „Pri autonehode jej zomrela kamarátka, s čím sa vôbec nevedela zmieriť. K tomu nedávno pochovala svoju fenku. Nedávno sa musela vysťahovať z bytu a na nový nemala. Sociálka jej nepomohla, vraj nemá nárok. Olinka hladovala, aby aspoň deti mali čo jesť,” povedala Blesku jedna z kamarátok o zúfalej matke dvoch synov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu