Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Pamätáte si ešte Kučeravú Sue? Pozrite, ako sa za 20 rokov zmenila!

Alisan Porter ako Kučeravá Sue a sobotňajšia nevesta Zobraziť galériu (6)
Alisan Porter ako Kučeravá Sue a sobotňajšia nevesta (Zdroj: Twitter, isifa)

LOS ANGELES – Vyrástla a dozrela v krásnu ženu! Hoci Alisan Porter slovenský divák pozná ako rozkošné dievčatko s nabrúseným jazykom, v skutočnosti je z nej už dospelá dáma. Odkedy si strihla hlavnú rolu v snímke Kučeravá Sue uplynuli dve desaťročia. Herečka však neduhom detskej slávy nepodľahla.

Má život ako z rozprávky! Alisan Porter, ktorá na kinematografickom nebi zažiarila už vo veku desiatich rokov, sa rozhodne nemá na čo sťažovať. Po úspechu v úlohe roztopašného dievčatka sa blysla ešte v ďalších troch filmových projektoch, no jej kariéra sa začala uberať celkom iným smerom. Momentálne sa živí ako speváčka a skladateľka, pričom v súkromí prekypuje šťastím. Cez víkend sa totiž vydala.

Bývalá herečka uplynulú sobotu povedala „áno“ partnerovi Brianovi Autenriethovi, s ktorým randí úctyhodných 13 rokov. Dvojica sa intímne zblížila, keď mala Alisan sladkých 18 a odvtedy sa puto medzi nimi stále prehlbovalo. „Sme priateľmi 13 rokov a je to neuveriteľný pocit, že si beriem svojho najlepšieho kamaráta,“ nechala sa počuť na margo svojej svadby. Tá prebehla na kalifornskom ranči v horách Santa Monicy pred zrakmi stovky pozvaných hostí.

Brunetka na svoj veľký deň zvolila čipkovanú róbu v štýle vintage módnej značky R-Mine. S rozpustenou hrivou pripomínala ozajstnú krásavicu. S fanúšikmi sa však prostredníctvom mikroblogovacej siete Twitter podelila aj o ďalší výnimočný detail. Spod svadobných šiat sa jej jasne črtalo bruško, v ktorom nosí svojho prvého potomka. Ten by sa mal narodiť už v júli a s najväčšou pravdepodobnosťou to bude chlapec.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu