Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šokujúca premena 22-ročnej krásky: Vychudnutá na kosť chce rýchlu smrť!

Ešte donedávna Anastasia Sokol pripomínala zdravú ženu, dnes je z nej len kosť a koža. Zobraziť galériu (5)
Ešte donedávna Anastasia Sokol pripomínala zdravú ženu, dnes je z nej len kosť a koža.

VIEDEŇ – Pohľad na ňu trhá srdce! Hoci má Anastasia Sokol ešte len 22 rokov, ženu v rozkvete zďaleka nepripomína. Zákerná anorexia z nej totiž urobila vyziabnutú chuderku bez chuti do života. S mušou váhou a trčiacimi kosťami si tak neželá nič iné ako zomrieť – rýchlo a bezbolestne.

Je na pokraji síl! Anastasia Sokol sa do povedomia verejnosti dostala ako prekvapivo mladá milenka šéfa Viedenského plesu v Opere Richarda Lugnera. Známemu rakúskemu podnikateľovi totiž ťahá na osemdesiatku a od partnerky ho vekovo delia celé generácie. Najnovšie však milenci pútajú pozornosť aj enormným váhovým rozdielom. Zatiaľ čo Lugnerovej postave nechýba pár kíl navyše a zaguľatené brucho, Anastasia pôsobí ako vycivený vešiak na šaty.

S desivo útlou figúrou blondínka šokovala minulý mesiac práve na bále, ktorý predstavuje jednu z najvýznamnejších udalostí roka tamojšej smotánky. Takmer o 60 rokov staršieho milenca reprezentovala s kostnatými ramenami a prepadnutými lícnymi kosťami. O tom, že po niekoľkýkrát prepadla anorexii tak nebolo najmenších pochýb. Zdá sa však, že tentoraz je to s ňou naozaj vážne. Pi výške 162 cm totiž Anastasia váži len krehkých 33 kíl a v uzdravenie prestáva veriť.

„Nechcem žiadnu mučenícku smrť, ale priala by som si zomrieť rýchlo. Znie to smutne, ale je to tak,“ zdôverila sa so svojou beznádejou nemeckému plátku Bild. Na vysvetlenie Sokol dodala, že aj jej telo začína postupne rezignovať: „Som unavená, vypadávajú mi vlasy, všade sa mi zlupuje koža.“ Ostáva tak len veriť, že si Anastasia nakoniec nechá pomôcť od špecialistov a boj s anorexiou vyhrá.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu