Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šok: Speváčka Whitney Houston (†48) je mŕtva!

Whitney Houston Zobraziť galériu (21)
Whitney Houston

LOS ANGELES - Whitney Houston, ktorá roky kraľovala popovej scéne až do doby, kým jej impozantný hlas a krásu poznačila závislosť na drogách, zomrela v sobotu vo veku 48 rokov. Informovali o tom svetové agentúry.

Úmrtie speváčky oznámila jej tlačová hovorkyňa Kristen Foster, ale o príčine a mieste tejto udalosti sa bližšie nevyjadrila. "Áno, je to pravda," stručne potvrdila informáciu o úmrtí.

Whitney Houston sa možno utopila. Pre portál TMZ.com to uviedlo niekoľko nemenovaných zdrojov, podľa ktorých sa v speváčkinej hotelovej izbe našlo viacerých liekov na predpis. "V čase, keď do jej izby prišla záchranka, bolo jej telo už mimo vane. To, či sa predávkovala, utopila alebo malo jej úmrtie inú príčinu, určí preto až pitva. Policajti však v jej izbe našli rôzne lieky. Neexistuje však žiaden dôkaz o tom, že by vo svojej izbe pila alkohol," uviedol jeden zo zdrojov.

Podľa policajného dôstojníka Marka Rosena bezvládne telo speváčky našiel v jej izbe hotela Beverly Hilton niekto z jej sprievodu. Houston vyhlásili za mŕtvu v sobotu o 15:55 miestneho času. "Hotelová bezpečnostná služba nám zavolala o 15:43 a na mieste sme boli o niekoľko minút," uviedol Rosen pre magazín People s tým, že nie je isté, kto informoval zamestnancov hotela, pretože speváčka mala veľký sprievod. "Pokúsili sa ju oživiť, no neúspešne," doplnil.

Whitney bola na vrchole svojej kariéry v 80. a 90. rokoch minulého storočia ako jedna z najlepšie predávaných hudobníčok. Medzi jej nesmrteľné hity patria piesne "How Will I Know", "Saving All My Love for You" a "I Will Always Love You" z úspešného filmu Osobný strážca. Nezabudnuteľná interpretka vyhrala niekoľko cien Grammy, vrátane tej za album a pieseň roka.

Drogová závislosť si však od Whitney Houston vyžiadala svoju daň. Jej hlas stratil svoj niekdajší pôvab a predajnosť jej nahrávok sa prepadla.
 


Informovali sme:
Fanúšikovia Whitney Houston jej exmanželovi: Môžeš za jej smrť!

Posledné vystúpenie Whitney Houston: Len dva dni pred smrťou!

Zosnulá speváčka Whitney Houston: Toto boli jej najväčšie hity!
Celebrity oplakávajú úmrtie Whitney: Žiadne slová, iba slzy
Whitney Houston bola skutočná hviezda: Presadila sa v hudbe, aj vo filmoch

Všetko o živote Whitney Houston nájdete TU!

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu