Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Plastiková vykopávka pred kamerami: Takto vyvádzala po marihuane!

Joan Rivers si pred kamerami vylepšila náladu marihuanou. Zobraziť galériu (17)
Joan Rivers si pred kamerami vylepšila náladu marihuanou. (Zdroj: Joan & Melissa)

LOS ANGELES – Pre sledovanosť urobí všetko! Hoci Joan Rivers už ťahá na osemdesiatku, jej správanie svedčí o niečom celkom inom. Tento týždeň sa rozhodla pre adrenalín v podobe zakázanej látky. Pred kamerami vyfajčila slušné množstvo marihuany, po ktorej vyvádzala ako odtrhnutá z reťaze.

Dobieha to, čo zameškala v mladosti? Aj tak by sa dal chápať bláznivý scenár reality šou Joan & Melissa: Joan Knows Best. Jej hlavnou aktérkou je totiž 78-ročná herečka Joan Rivers bez akýchkoľvek zábran. Pred pár dňami sme vás informovali o jej 734. plastickej operácii, tento týždeň prišlo na rad niečo nemenej pikantné. Blondínka si dala „do nosa“ – s kamarátkou vyfajčila fajku mieru napchatú marihuanou.

Vysmiate priateľky sa už po chvíli fajčenia dostali do takej nálady, že ani jedna z nich nebola schopná šoférovať. Joan preto zavolala svojej dcére Melisse, ktorá dámy pod vplyvom omamnej látky vyzdvihla na svojom luxusnom SUV. Ako však sama pred sebou priznala, tým sa jej veľké trápenie ešte len začalo: „Moja 78-ročná matka je ako sedemnástka a ja som ako matka kričiaca na svoje dospievajúce dieťa.“

Po príchode do honosnej vily Melissa dúfala, že jej matka s kamarátkou sa z marihuanového zážitku vyspia. Dôchodkyne však mali celkom iné plány. Oblečené vliezli do vírivky v záhrade, pričom Joan dokonca pila vodu z vlastnej lodičky. Zdá sa teda, že kvôli diváckej priazni sa aj na staré kolená neštíti naozaj ničoho.

Tip: Pozrite si čo vyvádzajú slovenské a české herečky priamo v televízii. TV program nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu