Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Práca modelky je drina: Túto krásku na móle vytrápili 50-kilové šaty!

Yasmin Le Bon predvádzala jedny z najťažších šiat v histórií módneho dizajnu. Zobraziť galériu (4)
Yasmin Le Bon predvádzala jedny z najťažších šiat v histórií módneho dizajnu. (Zdroj: YouTube)

PARÍŽ – Mala čo robiť! O tom, že práca modelky nebýva vždy prechádzkou ružovým sadom, sa na vlastnej koži tento týždeň presvedčila Yasmin Le Bon (47). Tá síce k inventáru svetových mól už nepatrí, ušlo sa jej však pocty predviesť záverečný model. Žiadaná úloha jej ale nakoniec dala poriadne zabrať.

Nebolo to ľahké! Predvádzať záverečný outfit v rámci prehliadky je snom každej modelky spolupracujúcej s vychytenými návrhármi. Ak by však Yasmin Le Bon tušila, čo ju pri dizajnérovi Stéphanovi Rollandovi čaká, zrejme by si takúto parádu ušetrila. Pýcha jeho kolekcie totiž vážila takmer toľko, čo samotná supermodelka vo výslužbe. Necelých 50 kilogramov!

O namáhavé prekvapenie sa spomínaný umelec postaral počas práve prebiehajúceho Parížskeho týždňa módy Haute Couture. Červená hodvábna róba disponovala bohatou vlečkou a množstvom kovových panelov. Aj preto museli Yasmin na móle asistovať dvaja džentlmeni v oblekoch. Niekdajšia modelingová hviezda totiž pod ťarchou šiat kráčala milimetrovými krokmi, pričom v závere potrebovala mužskú oporu.

Či takýto módny kúsok nájde svoje využitie mimo prehliadkového móla, je naozaj otázne. 47-ročná dáma s britsko-iránskymi koreňmi však bude na tento zážitok zrejme spomínať ešte poriadne dlho. Veď pri takej hmotnosti, akú musela niesť na sebe, by sa obracali aj jej mužskí kolegovia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu