Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kaiser prehral boj s chľastom: Skončil na psychiatrii!

Oldřich Kaiser Zobraziť galériu (2)
Oldřich Kaiser

PRAHA – Zničený a opäť na dne! Herec Oldřich Kaiser (56), známy napríklad z filmu Obsluhoval jsem anglického krále, už dlhšiu dobu bojuje so závislosťou od alkoholu. Hoci donedávna sa mu s abstinovaním darilo, najnovšie svojej slabosti opäť podľahol. Presne pred týždňom preto dobrovoľne vyhľadal pomoc v psychiatrickej liečebni.

Známy český herec a komik Oldřich Kaiser bojuje s chľastom už dlhú dobu. Kvôli alkoholickým excesom prišiel o viacero pracovných ponúk, svoju daň si to vyžiadalo aj v súkromí - skrachovalo mu manželstvo s kolegyňou Naďou Konvalinkovou. Hoci to v poslednom období vyzeralo tak, že sa už herec dal na správne chodníčky, nie je tomu tak.

Len nedávno totiž Kaiser začal znovu piť. So svojou slabosťou sa ale opätovne rozhodol bojovať. „Pána Kaisera prijali na protialkoholickom liečení v piatok trinásteho. Prvý deň mu niesli jedlo a vodu na izbu, ale teraz sa už pohybuje medzi ostatnými pacientmi,“ uviedla pre český denník Blesk svedkyňa, ktorá herca v priestoroch Psychiatrickej liečebne Červený Dvůr stretla. Podľa jej slov vyzeral Kaiser veľmi zničene a zúbožene. „Bol dosť pochudnutý. Viem z vlastnej skúsenosti, že prvý týždeň je najhorší, lebo ho čaká detox. Hneď v sobotu mal terapiu a naordinovali mu lieky,“ dodala.

Informáciu o tom, že Kaiser je hospitalizovaný na protialkoholickom oddelení, potvrdil aj riaditeľ ústavu. Herca údajne čakajú veľmi náročné týždne. Návštevy sú možné až po mesiaci liečenia. A aj to len cez víkendy. Uvidíme, či sa umelcovi tentokrát podarí nad tekutým démonom zvíťaziť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu