Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Porotkyňu Jandovú takto nepoznáme: Nahá s dieťaťom na prsiach!

Marta Jandová nafotila sériu fotografií, na ktorých pózuje vyzlečená s bábätkom v náručí. Zobraziť galériu (5)
Marta Jandová nafotila sériu fotografií, na ktorých pózuje vyzlečená s bábätkom v náručí.

BRATISLAVA – Vyzliekla sa pre dobrú vec! Rockerka Marta Jandová (37) síce na pódiu pôsobí drsným dojmom, v súkromí je však nežná a ženská. Svedčia o tom aj krásne zábery, ktoré nedávno nafotila. Speváčka na snímkach pózuje odhalená a v rukách zviera bábätko. Pri pohľade na tmavovlásku niet pochýb, že materstvo by jej určite svedčalo!

Porotkyňa z prvej série Česko Slovenskej Superstar Marta Jandová sa podobne ako iné známe tváre zapojila do charitatívnej akcie, ktorá by mala pomôcť opusteným deťom. Nedávno si totiž spoločne zapózovali, aby vytvorili sériu fotografií, ktoré pôjdu do dražby. Výťažok poputuje Detskému centru pri Fakultnej Thomayerovej nemocnici v Prahe, odkiaľ spomínané deti pochádzajú.

Jandová vlastné bábätko nemá a tak si na fotenie požičala malého Petra. „Hlavným dôvodom je, že sa snažím nejako pomôcť. Ak sa to podarí, budem rada. Zaberie to minimum času a nejaké dieťa si možno nájde adoptívneho rodiča a bude môcť vyrastať v normálnej rodine," povedala k akcii speváčka, ktorá vlastné deti zatiaľ nemá. „Ako žena by som si rozhodne priala mať deti,“ dodala.

Tmavovláska si fotenie s Petrom užívala. Dokonca mu predpovedala aj sľubnú budúcnosť. „Bude to určite silný, krásny a veľký chlap. Má obrovské ruky a je veľmi dobrý,“ pochvaľovala si chlapčeka Marta, ktorá nás už možno čoskoro prekvapí radostnou novinkou.

Minulý rok sa totiž do akcie zapojili aj moderátorka Lejla Abbasová a herečka Martha Issová. Obe potom v nasledujúcich mesiacoch otehotneli. Nechajme sa prekvapiť, či sa Jandová pri svojom súčasnom partnerovi Miroslavovi Vernerovi, ktorý sa mimochodom živí ako pôrodník, dočká bábätka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu