Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Známy trpaslík na bowlingu: Uf, tá guľa dá ale zabrať!

Verne Troyer na bowlingu. Zobraziť galériu (6)
Verne Troyer na bowlingu. (Zdroj: isifa)

BELFAST – Dostal poriadne zabrať! Hoci pre väčšinu z nás bowling predstavuje fyzicky nenáročný relax, jeden z najmenších hercov sveta si pri ňom tento týždeň dal poriadne do tela. Pozrite, ako sa Verne Troyer (42) pri svojej výške 81 centimetrov musel popasovať s guľami.

Špeciálne veľkosti preňho nemali! Amerického komika to však neodradilo a bowling v Severnom Írsku si vychutnal tak, ako sa na pravého chlapa patrí. Pár dní voľna popri nakrúcaní snímky Keith Lemon: The Film sa predsa oplatí využiť na maximum. Verne Troyer sa preto neokúňal a aj napriek malému vzrastu si guľami zahádzal ako všetci ostatní v bowlingovom centre. Z jeho výrazu tváre by sa dalo dokonca vyčítať, že za pri tom aj celkom dobre pobavil!

Verne Troyer na bowlingu.
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: isifa)

Aj keď Verne zostal uväznený v tele chlapca, na svoj život sa rozhodne sťažovať nemôže. Pred kamerou sa blysol v jednej zo snímok o Harrym Potterovi, zazrieť sme ho však mohli aj v sci-fi filme Muži v čiernom a v mnohých ďalších.

V súkromí mal poriadne rušno najmä v roku 2004, kedy sa oženil s modelkou Genevieve Gallen. Už na druhý deň sa však rozhodol manželstvo anulovať. Ako dôvod pritom uviedol domnienku, že nájdená nevesta si ho vzala iba pre osobné obohatenie. Sám sa vraj ženiť vlastne ani nikdy nechcel.

Vody svetového šoubiznisu sa mu podarilo rozvíriť aj o 4 roky neskôr, kedy na internet preniklo domáce sexvideo. Jeho posteľové hrátky s vtedajšou priateľkou Ranae Shrider boli nakrútené počas veľkonočného víkendu v hoteli Raffles L’Ermitage. Bohužiaľ, práve jeho polovička sa rozhodla tento úlovok speňažiť a nahrávka tak uzrela svetlo sveta verejnosti. Šťastie na lásku a ženy sa teda Troyerovi zatiaľ akosi vyhýba...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu