Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Trinásťročná hviezda v X Factor: Za dva mesiace 7 kíl dole!

Len 13-ročná Rachel Crow si ide tvrdo za svojím víťazstvom - aj zmenou imidžu. Zobraziť galériu (5)
Len 13-ročná Rachel Crow si ide tvrdo za svojím víťazstvom - aj zmenou imidžu. (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – Pre víťazstvo všetko! Hoci Rachel Crow (13) už na prvom kastingu očarila porotu najmä úžasným hlasom, pre splnenie svojho sna robí maximum. Výhra v hodnote päť miliónov dolárov je motivácia, pre ktorú vylepšuje svoj imidž, ako sa len dá. Z malej bacuľky sa stáva zdravo sebavedomá tínedžerka!

Narodila sa pre pódium! Tak pôsobí len 13-ročná školáčka v speváckej súťaži X Factor, ktorú vysiela každý piatok večer Joj Plus. Zdá sa, že dievča mieri naozaj vysoko. Nielenže sa v tvrdej konkurencii prebojovala do finálnej zostavy uchádzajúcej sa o priazeň divákov. Navyše popracovala na svojom zovňajšku tak, ako sa to u hviezdičiek v jej veku často nevidí. Zdravo schudla, aby na obraze vyzerala čo najlepšie!

Jednoduché džínsy, kárované sako a ležérne kučery na temene hlavy – v takomto uvoľnenom štýle si Rachel vychutnávala veľké javisko. Obrovské plus jej patrí nielen za vhodne zvolený outfit, ale i samotný výber skladby. Čokoládová hviezda totiž príjemne prekvapila remixom piesne Baby od kanadského speváka Justina Biebera a piesne Where Did Our Love Go z dielne dievčenského tria Supreme. Kombinácia 60. rokov a idolu jej rovesníčok tak pre Rachel nemohla dopadnúť lepšie. Porotcovia ani tentoraz nešetrili superlatívmi!

V súvislosti s premiérou živého vystúpenia sa mladá speváčka nevyhla otázkam, prečo sa podrobila toľkej zmene. Nielen promo zábery, ale aj pôsobenie pred kamerami ju totiž ukázali vo viditeľne štíhlejšej forme. „Rozhodla som sa schudnúť, pretože som si povedala, že keď budem v telke, musím zo seba vydať maximum,“ prezradila svoje dôvody magazínu People. Na všetko však išla zdravou a uváženou cestou: „Robila som množstvo kardiocvičení, moja mama ma podporovala. Jedlo pre mňa bývalo všetkým, ale už nie je. Teraz jem, aby som mala energiu, som naozaj šťastná.“ Vystúpenie Rachel a jej konkurencie si budete môcť pozrieť už dnes večer na stanici Joj Plus.

Pre porovnanie si pozrite aj video z prvého kastingu mladej speváčky Rachel

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu