Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sklenaříkovú strieda mladá Bratislavčanka: Dobýja svet v zázračnej podprsenke!

Adriana Čerňanová sa ako druhá Slovenka vyníma v reklamnej kampani na podprsenku Wonderbra. Zobraziť galériu (6)
Adriana Čerňanová sa ako druhá Slovenka vyníma v reklamnej kampani na podprsenku Wonderbra. (Zdroj: YouTube)

NEW YORK – Nahradila ju o polovicu mladšia! Časy, keď symbolom zázračnej push-upky boli prsia Adriany Sklenaříkovej (40), sú dávnou minulosťou. Známu značku bielizne v súčasnosti reprezentujú krivky inej sexi blondínky s rovnakým krstným menom a slovenským pôvodom. Za veľkou mlákou svojimi vnadami žne úspechy len 20-ročná Adriana Čerňanová z Bratislavy!

Adrianu vystriedala Adriana! Pokiaľ ide o svetoznámeho výrobcu bielizne Wonderbra, do reklamných kampaní sa prebojovali len dve Slovenky. Tou prvou bola rodáčka z Brezna s najdlhšími nohami na svete, Adriana Sklenaříková. Prvý kontrakt so spomínanou spoločnosťou sa jej podarilo uzavrieť v roku 1997, pričom jej dekolt predával „zázračnú“ podprsenku úctyhodných päť rokov. Lukratívnu zmluvu sa niekdajšej študentke medicíny podarilo predĺžiť až trikrát za sebou!

Na najlepšej ceste za podobným úspechom je aj Sklenaříkovej krajanka a menovkyňa Adriana Čerňanová. Tá svojou výškou 180 cm a mierami 88 – 60 – 88 očarila natoľko, že jej ročný kontrakt predĺžili o ďalšie dva roky. A niet sa čomu čudovať. Z najnovších záberov, ktoré vznikli počas parížskeho fotenia, sú jasné minimálne dva fakty. Blondínka dostala do vienka obrovskú dávku sexepílu a vďaka hravej povahe si prácu pred objektívom naozaj užíva.

Čerňanová síce patrí medzi mladučké krásky, v modelingu však nie je nijakým nováčikom. Ku kariére manekýnky si pričuchla už v 13-ich rokoch, kedy účinkovala v istom reklamnom spote. Nasledovali súťaže IN hľadá Supertvár a Elite Model Look, v ktorých sa umiestnila na prvých priečkach. Na konte má spoluprácu s prestížnymi módnymi domami ako Givenchy či Dior, kde si dokonca zapózovala s hercom Judeom Lawom. Je teda viac než jasné, že o sexi Bratislavčanke žijúcej v New Yorku budeme ešte veľa počuť.

Adriana Čerňanová - Wonderbra

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu