Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Blonďavá katastrofa na pódiu: Hanba pred celým národom!

Mari Koleva sa neslávne zviditeľnila v bulharskej šou X Factor. Zobraziť galériu (2)
Mari Koleva sa neslávne zviditeľnila v bulharskej šou X Factor. (Zdroj: YouTube)

SOFIA – Viac sa už strápniť ani nemohla! To, že na kasting speváckej súťaže zavítajú aj ozajstné pohromy, sa očividne stáva v každej krajine. Dôkazom je dievčina menom Mari Koleva (22), ktorá sa pokúsila preraziť v bulharskej verzii šou X Factor. Jej vystúpenie však bolo doslova tragické. Nielenže spievala neskutočne falošne, ešte aj spadla z pódia.

Plavovlasá Mari z Bulharska je dokonalým prototypom slečny z obľúbených vtipov o blondínkach. Jej vystúpenie pred kamerami speváckej súťaže X Factor, ktorej tohtoročnú americkú verziu vysiela v piatok Joj Plus, je naozaj hrozné. Plavovláskine video sa okamžite stalo senzáciou nielen na domácej pôde, ale aj v zahraničí. 

Mari Koleva sa neslávne
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Mari pred štvorčlennú porotu predstúpila s cover verziou hitu z dielne Bon Joviho. Pomerne náročná skladba však bola nad jej sily a už po úvodných tónoch bolo jasné, že blondínka hudobný sluch do vienka nedostala. Falošným spevom sa však jej divadlo neskončilo. Práve naopak. Vo vysokých podpätkoch začala krúžiť po pódiu, až sa v istom okamihu zosypala na zem. Táto nehoda rozosmiala nielen divákov, ale aj porotu. 

Zaujímavosťou je, že trápnosť celej situácie si Marii zrejme vôbec neuvedomila. Po tom, čo odznel verdikt, sa totiž zatvárila doslova udivene. Neostávalo jej však nič iné, ako po jednohlasnom „nie“ odkráčať do zákulisia – s ofučaným výrazom v tvári.

Mari Koleva

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu