Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Herečka a speváčka Hilary Duff bude mať syna!

Hilary Duff Zobraziť galériu (5)
Hilary Duff

LOS ANGELES - Americká herečka a speváčka Hilary Duff (24) prezradila pohlavie svojho dieťaťa, ktoré by mala priviesť na svet začiatkom budúceho roka.

Dvadsaťštyriročná rodáčka z Houstonu a jej manžel, kanadský hokejista Mike Comrie budú mať chlapca. Herečka to uviedla v pondelkovej The Ellen DeGeneres Show. "Celý čas som mala pocit, že je to chlapec," vyhlásila Duff, ktorá o svojom tehotenstve prvýkrát informovala v auguste prostredníctvom oficiálnej webovej stránky hilaryduff.com a sociálnych sietí Facebook a Twitter.

Duff v šou tiež označila svoje tehotenstvo ako "superľahké", avšak priznala, že má z neho občas zvláštne pocity. "Nebýva mi zle, ale mávam šialené sny. Je to akoby moje telo ovládol malý mimozemšťan. Necítim sa jednoducho úplne normálne," dodala Duff.

Hilary Duff, ktorá má za sebou vzťahy so spevákmi Aaronom Carterom či Joelom Madennom, začala s Comriem chodiť v roku 2007. Skúsený kanadský útočník ju požiadal o ruku 19. februára počas spoločnej dovolenky na Havaji. Dvojica si povedala svoje áno 14. augusta 2010 na súkromnom obrade v kalifornskej Santa Barbare. Pre oboch je to prvé manželstvo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu