Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Rihanna je namäkko: Ohúril ju tento 14-ročný chlapec!

Rihannu očaril len 14-ročný rapper. Zobraziť galériu (6)
Rihannu očaril len 14-ročný rapper. (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – Vyrazil jej dych! Reč je o tínedžerskom rapperovi, ktorý svojím umením príjemne prekvapil samotnú popovú divu Rihannu (23). Tá sa totiž predviedla ako prísediaca porotkyňa v americkej šou X Factor, o čom sa budete môcť presvedčiť aj dnes večer na Joj Plus. Z toho, čo na speváčku rozbalil len 14-ročný umelec, zostala celkom unesená!

Jeho sebavedomie opäť zaúčinkovalo priam dokonale! Čokoládový rapper menom Brian Bradley totiž v speváckej súťaži X Factor už raz prekvapil, keď doslova rozhýbal a rozospieval porotu. Napriek nízkemu veku a faktu, že previedol len jediný žáner (rap), sa ocitol vo vile porotcu L.A. Reida. A tam o jeho ďalšom osude rozhodovala tiež R&B hviezda Rihanna.

Napriek tomu, že rodák z newyorského Brooklynu ešte ani nechodí na strednú školu, svojich kvalít si je vedomý viac než dosť. „Ak viete, že máte talent, nikto vás nezašliape,“ nechal sa počuť v dokrútke. Nespolieha sa však len na to, čím bol obdarený. Chce sa stať svetovou hviezdou a preto poctivo maká: „Cvičím každú jednu noc, až kým mi mama nepovie, aby som prestal. Povedala mi to aj včera, ale ja som neprestal. Toto je niečo, čo naozaj chcem.“

Hoci bol Brian spočiatku z Rihanny nervózny, nakoniec podal výkon, z ktorého boli obaja porotcovia absolútne nadšení. Chválou nešetrila predovšetkým barbadoská kráska. „Je taký roztomilý, ani to teraz nemôžem komentovať,“ rozplývala sa po tom, čo sa jej malý rapper stratil z dohľadu. Neskôr však priznala, že práve jeho sebavedomie a reč tela ju celkom dostalo. To, ako Brian prezývaný Astro obstál, si budete môcť pozrieť už dnes večer na stanici Joj Plus.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu