Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Najkrajšia žena sveta Kuchařová: Tieto zábery dostanú každého!

Taťána Kuchařová v novom kalendári. Zobraziť galériu (7)
Taťána Kuchařová v novom kalendári.

LOS ANGELES - Slovenské korene nezaprie! Miss World z roku 2006 Taťána Kuchařová (23), ktorá sa narodila v Trnave, urobila zrejme všetkým fanúšikom obrovskú radosť. Rozhodla sa totiž pre nafotenie dráždivých záberov. Pri pohľade na jej telo v sexi plavkách či zvodnej spodnej bielizni muži nenachádzajú slová, ženy v tichosti závidia.

Blond hriva, krásna tvár a dokonalé telo. Takýto pohľad sa mohol nedávno naskytnúť náhodným okoloidúcim na jednej z kalifonských pláží. Najkrajšia žena sveta, ktorá zvíťazila v roku 2006 v súťaži Miss World, totiž práve  tam pózovala pre svoj nový kalendár. „Fotky sú sexi, ale nie sú lacné. Osobne nemám rada vulgárnu nahotu,“ povedala Taťána Kuchařová na margo zvodných záberov portálu super.cz.

Fotografie sa nesú v duchu šesťdesiatych rokov v USA a plážovej pohody. Taťána odhalí veľa zo svojej sexi postavy a predvedie dokonalé krivky. Myslím, že sa máme na čo tešiť,  vyjadrila sa produkčná kalendáru Michaela Fotulová, ktorá nám poskytla malú ochutnávku toho, na čo sa môžu fanúšikovia blondínky tešiť.

Krst je naplánovaný na 24. novembra. Slávnostný akt sa bude konať v Prahe. Modelku naň zrejme príde podporiť množstvo ľudí, vrátane tých najbližších. „Priletí aj rodina môjho partnera Lana Carlsona, vrátane jeho dvojičky, brata Kyla," prezradila Taťána.

Záber z pláže v Kalifornii
Zobraziť galériu (7)
Záber z pláže v Kalifornii  (Zdroj: BA Navigation)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu