Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nevídaný mladý šoumen: Drzosťou si podmanil divákov aj porotu!

Brian Bradley zaskočil aj kata Simona Cowella Zobraziť galériu (8)
Brian Bradley zaskočil aj kata Simona Cowella

NEW YORK – Si arogantný, neznesiteľný a hádavý! Také tvrdé slová si musel Brian Bradley (14) vypočuť po svojom vystúpení z úst hlavného porotcu súťaže X Factor. Napriek tomu však postúpil – dokázal totiž roztancovať celú sálu!

Úctu nechal doma! Mladý Brian, ktorý zrejme ešte ani nezmutoval, už pred príchodom na javisko sršal sebavedomím. „Simona sa nebojím... Dajte mi päť rokov a budem lepší ako Jay-Z,sľuboval divákom Brandon. Sebadôvera ho neopustila ani po príchode na pódium, presne naopak. Nebola na ňom badať žiadna nervozita – dokonca si podal hlavného porotcu, Simona Cowella!

Na otázku poroty, prečo ešte Bradley nevydal album, mladík z Brooklynu odpovedal: „Je v tom politika, človeče... Ak nepoznáte niekoho, kto niekoho pozná tak...chápete.“ Jeho odpoveď pobavila aj Simona Cowella, nie však nadlho. Brian sa totiž doňho poriadne pustil. „Hej, Sajmi, čo to robíš? Aký máš problém človeče? Myslíš to vážne?“ pýtal sa a hneď nato spustil svoju pieseň „Stop Looking At My Momz“. Hoci diváci ani porota drzých súťažiacich v láske veľmi nemajú, toto je prípad, ktorý potvrdzuje pravidlo. Už o chvíľu sa totiž do rytmu Brianovho rappu hýbala celá sála.

„Si arogantný, neznesiteľný a hádavý, ale zároveň jedným si z najtalentovanejších mladých ľudí za dlhý, dlhý čas,“ zhodnotil jeho výkon Simon. „Na chvíľu si ma vyľakal, ďakujem ti,“ odpovedal Brian. Ostatní porotcovia tiež nešetrili chválou a tak sa na Briana môžeme tešiť v ďalších kolách.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu