Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Schudnite 5 kíl za 2 dni: Tajomstvo diéty princeznej Catherine odhalené!

Princezná Catherine Zobraziť galériu (7)
Princezná Catherine

LONDÝN – A je to vonku! Hoci na začiatku formovala svoje krivky do svadobných šiat, dnes sa o Kate Middleton (29) otvorene hovorí, ako o príliš štíhlej princeznej. To, čo odborníci za zdravé už nepovažujú, však spustilo hotový ošiaľ. Podľa tejto diéty chudnú ženy po celom svete!

Je štíhla ako prútik, no chudne ďalej! Pýtate sa, ako je to v prípade britskej vojvodkyne možné? Má špeciálny stravovací režim, vďaka ktorému kráčala od oltára do manželského zväzku s Princom Williamom v závideniahodnej forme. Momentálne pri výške 175 centimetrov síce váži len 45 kíl, varovania pred anorexiou však ignoruje. Ju aj státisíce európskych žien ovládla takzvaná Dukanova diéta!

Nehladuje! Aj keď by sa mohlo zdať, že Kate sotva niečo vloží do úst, skutočnosť je vraj celkom iná. Spomínaný hit medzi diétami totiž pozostáva zo štyroch fáz – útočnej, výletnej, konsolidačnej a stabilizačnej. Prvá z nich predstavuje konzumáciu výhradne bielkovín, v druhej je pridaná zelenina, v tretej pribudne porcia ovocia, celozrnného pečiva a príloh (cestoviny, ryža, zemiaky). Štvrtá fáza je udržiavacia a povoľuje príjem všetkého s výnimkou jedného dňa v týždni, kedy treba nasadiť bielkovinový deň.

Či sa spomínaná novinka v chudnutí ujala presne v takejto podobe aj na kráľovskom dvore, je naozaj otázne. Isté však je, že Dukanova diéta má po hollywoodskych hviezdach čoraz viac priaznivcov. U nás doma aj u českých susedov má dokonca zriadenú vlastnú webovú stránku. Netreba to s ňou však preháňať – samotná Kate už zhodila viac ako dosť!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu