Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Herečka Hilary Duff: Začínam novú kapitolu života!

Hilary Duff Zobraziť galériu (6)
Hilary Duff

SANTA BARBARA - Americká herečka a speváčka Hilary Duff čaká svoje prvé dieťa. Oznámila to prostredníctvom oficiálnej webovej stránky hilaryduff.com a sociálnych sietí Facebook a Twitter.

Dvadsaťtriročná rodáčka z Houstonu zverejnila šťastnú novinku pri príležitosti prvého výročia sobáša s 30-ročným kanadským hokejistom Mikeom Comriem. "Tento víkend s Mikeom oslavujeme naše prvé výročie! Ako spomienku na tento špeciálny deň sme sa rozhodli zverejniť niektoré z našich najobľúbenejších fotografií z našej svadby! Nemôžem uveriť, že je to už rok, čas skutočne letí, keď sa zabávate!," napísala s tým, že by sa zároveň chceli s fanúšikmi a fanúšičkami podeliť o úžasnú novinku - že budú mať dieťa. "Sme nesmierne šťastní a pripravení začať novú kapitolu našich životov," uviedla.

Hilary Duff, ktorá má za sebou vzťahy so spevákmi Aaronom Carterom či Joelom Madennom, začala s Comriem chodiť v roku 2007. Skúsený kanadský útočník ju požiadal o ruku 19. februára počas spoločnej dovolenky na Havaji. Dvojica si povedala svoje áno 14. augusta 2010 na súkromnom obrade v kalifornskej Santa Barbare. Pre oboch je to prvé manželstvo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu