Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Sexi modelka Linda Evangelista: Jej požiadavky im vyrazili dych!

Linda Evangelista Zobraziť galériu (7)
Linda Evangelista

NEW YORK - Výživné na dieťa vo výške 46 tisíc dolárov mesačne žiada supermodelka Linda Evangelista od otca svojho syna, francúzskeho miliardára a manžela herečky Salmy Hayek Françoisa-Henriho Pinaulta. Ako napísal denník New York Post, ide pravdepodobne o najvyššiu žiadosť o výživné, aká sa kedy pred manhattanským súdom riešila.

Štyridsaťšesťročná Evangelista má s Pinaultom, šéfom francúzskeho maloobchodného gigantu a predajcom luxusného tovaru PPR, štvorročného syna Augustina Jamesa. Pinault je ženatý so Salmou Hayek, s ktorou má trojročnú dcéru Valentínu.

Zatiaľ čo Valentínu zahŕňa Pinault luxusom, na malého Augieho nedal ani zlomok svojho majetku, posťažoval sa právny zástupca modelky William Beslow. Väčšina z mesačnej sumy, ktorú Evangelista požaduje, má byť určená pre pestúnky starajúce sa o dieťa dvadsaťštyri hodín denne. A tiež pre ozbrojeného vodiča. To sú jednoducho nevyhnutnosti pre akéhokoľvek syna osamelej matky, ktorého má so zámorským miliardárom, argumentoval obhajca.

Avšak Pinault, ktorého rodinný majetok sa odhaduje na 11,5 miliardy dolárov, bojuje proti alimentom zubami nechtami, dodal denník. Pri zdĺhavom utorkovom dokazovaní Pinaultov právny zástupca okrem iného Evangelistu spovedal. Chcel vedieť, načo potrebuje tím vodičov naverbovaných z radov bývalých policajných vyšetrovateľov, alebo pestúnku pre syna, s ktorým "nechce byť sama".

Sudca sa potom modelky pýtal, koľko hodín týždenne vlastne pracuje. "V dňoch, kedy nepracujem, pracujem na svojom vzhľade," odpovedala mu Evangelista. "Musím do posilňovne. Mám schôdzky v salónoch krásy. Musím sa snažiť, aby som dostala ďalšiu prácu a udržala si svoj vzhľad," dodala. "Rovnako ako športovci." Rozhodnúť o modelkinej žiadosti by súd mal budúci mesiac.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu