Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nahé diablice Pamela a Johana: Šantia telo na telo!

Pamela a Johana Pombo Zobraziť galériu (7)
Pamela a Johana Pombo

ARGENTÍNA - Tomu sa hovorí sesterská láska! Blondínky Pamela (26) a Johana (22) Pombo k sebe majú zrejme naozaj blízko. Na svojich najnovších fotografiách dokazujú, že hanblivosť je im cudzia a nemajú problém spolu naozaj odvážne zapózovať!

Kto by ich odmietol?! Dve blondínky akoby sa vykradli z tajných snov nejedného muža. Ich sexi telá totiž dopĺňajú zlaté kopačky a futbalová lopta, nehovoriac o vyzývavých pohľadoch, ktoré hádžu do objektívu. Ich osud je pritom ešte vzrušujúcejší ako erotické fotografie, ktoré spolu nafotili!

Pamela má totiž všetky dôvody na to, aby svoju sestru nenávidela. Johana je totiž mimomanželským dieťaťom jej otca – a tak niet divu, že sa tieto dve dámy jedna druhej pokiaľ možno vyhýbali. V súčasnosti si však uvedomili, že ako duo môžu zaujať viac a tak sa rozhodli spolupracovať – nuž a výsledok vidíte sami!

Tieto fotografie pritom nie sú ich jediným spoločným dielom. Obe dámy sa totiž prezentovali v televíznej šou, ktorá im priniesla množstvo pracovných ponúk. „Dostávame ponuky zo všetkých kútov krajiny,“ hovorí nadšená Pamela. Jednou z nich bolo zrejme aj toto pózovanie pre časopis Hombre. A ako si Pamela udržiava svoju postavičku? Zdravou výživou a cvičením, to ostatné je podľa nej prirodzené – až na jednu maličkosť. V 22 rokoch si dala zväčšiť prsia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu