Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Krampolova žena podozrivá z krádeže: Už ju potrestali!

Jiří Krampol
Jiří Krampol (Zdroj: YouTube)

PRAHA - Manželka českého herca a moderátora Jiřího Krampola dostala pokutu 500 českých korún (v prepočte približne 20 eur) v obchode s lacným tovarom v Prahe. Špekulácie, že kradla a bola opitá, Krampol vyvrátil.

Podľa jeho slov šlo iba o zhodu okolností, Krampolová (49) sa totiž priplietla ku krádeži a v zmätku prešla detektorom s nezaplateným tovarom a spustila tak alarm. "Je nehoráznosť, že teraz o mojej manželke píšu ako o zlodejke. Bola pritom iba v nesprávny čas na nesprávnom mieste. Navyše písali, že bola opitá a to nie je pravda. Už tri roky nesmie piť zo zdravotných dôvodov. Ak by si dala dve deci, tak skolabuje," uviedol pre webstránku iDNES.cz Krampol.

Krampolovú údajne zadržala polícia pri krádeži voňaviek, Krampol však tvrdí niečo iné. "Kupovala len nejaké maličkosti. Mala košík, tašku a ešte jednu tašku so psom. Keď bola pri pokladni a platila, prišla polícia, aby zadržala zlodejov. V tej chvíli mala zaplatenú len časť nákupu. Policajt sa na ňu pozrel a povedal jej: 'Vy ste komplic?'. Žena povedala, že nie, on ju potom vyzval, aby odstúpila. Keď to urobila, začal pískať alarm, pretože u seba mala ešte nezaplatené veci. Policajt jej povedal, že musí zaplatiť pokutu, pretože chcela odísť bez zaplatenia," vysvetlil herec, ktorý nechápe, prečo by jeho manželka kradla v obchode s lacným tovarom. "To predsa nemá logiku. Keby kradla napríklad diamanty, tak by som si povedal, že mala nápad, ako zbohatneme. Ale prečo by kradla v obchode, kde je všetko za 30 korún?" uviedol Krampol, podľa ktorého je "podlosť obviniť učiteľku z materskej školy, že kradne a pije". "Viete, ja som síce dôchodca, ale na takéto maličkosti ešte mám. To by musela mať nejaké pominutie zmyslov, aby tam kradla," dodal herec. Informácie zverejnila webstránka iDNES.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu