Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

George Michael na uši pri umývaní zabudol: Má v nich poriadny humus!

George Michal si uši veľmi nečistí. Zobraziť galériu (12)
George Michal si uši veľmi nečistí.

LONDÝN – Fuj, to je nechutné! Človek by si myslel, že spevák kalibru Georga Michaela (47) si na uši a ich čistotu naozaj potrpí. Opak je však pravdou - elegantne oblečená hviezda na tieto miesta pri rannej toalete zjavne zabudla. Má ich totiž plné hnedožltého mazu!

Konzervatívny oblek, dokonalý zostrih, ale v ušiach špina! Hoci sa George Michael predviedol ako štýlový elegán, je zjavné, že zabudol na základnú vec. Ani to najdrahšie oblečenie totiž nevyváži špinavé nechty alebo uši!

Bývalý spevák skupiny Wham sa momentálne chystá na turné - a to napriek tomu, že pred tromi rokmi ohlásil koniec svojej koncertnej kariéry a v Londýne odohral aj údajne posledný koncert. Dnes však zjavne zmenil názor. „Cítim sa po mojich nedávnych ťažkostiach opäť plný energie, cítim, že toto je to, čo chcem ako umelec robiť,“ vyhlásil. Na turné si pozval aj posilu – orchester, ktorý by mal dodať jeho piesňam nový rozmer.

George chce zrejme aj týmto spôsobom prezentovať svoju novonadobudnutú vyrovnanosť. Ešte minulý rok si totiž odsedel takmer mesiac vo väzení za nehodu, ktorú spôsobil pod vplyvom omamných látok. Nám ostáva len dúfať, že na drogy zabudol rovnako, ako na čistenie uší!

George Michael a jeho
Zobraziť galériu (12)

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu