Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Schwarzeneggerovi krachuje manželstvo: Rozchod po 25 rokoch!

Arnold Schwarzenegger s manželkou Mariou Shriver Zobraziť galériu (6)
Arnold Schwarzenegger s manželkou Mariou Shriver

LOS ANGELES - Bývalý guvernér Kalifornie Arnold Schwarzenegger (63) a jeho manželka Maria Shriverová (55) v pondelok oznámili, že sa rozhodli žiť oddelene. Svoje štyri deti chcú však naďalej vychovávať spoločne.

"Prechádzame časom hlbokej transformácie v osobnom aj pracovnom živote. Po mnohom rozmýšľaní, úvahách, rozhovoroch a modlitbách sme spoločne dospeli k tomuto rozhodnutiu," uvádza sa vo vyhlásení manželov, ktoré zverejnil Schwarzeneggerov hovorca Daniel Ketchell.

Schwarzenegger a Shriverová sa dohodli na manželskej rozluke a v súčasnosti hľadajú optimálnu formu pre svoj vzťah v budúcnosti. Hovorca odmietol odpovedať na ďalšie otázky s tým, že pár si nepraje zverejnenie ďalších podrobností.

Nečakané oznámenie prišlo štyri mesiace potom, ako Schwarzenegger po siedmich rokoch odišiel z funkcie kalifornského guvernéra. Vo vyhlásení sa nehovorí nič o prípadnom rozvode.

Svetoznámy herec sa spoznal s novinárkou Shriverovou, pochádzajúcou z Kennedyovskej politickej dynastie, na charitatívnom tenisovom turnaji v roku 1977 a o deväť rokov neskôr sa s ňou oženil. Po Schwarzeneggerom nástupe do úradu guvernéra sa prvá dáma Kalifornie vzdala pozície reportérky televízie NBC a venovala sa dobrovoľníckym aktivitám.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu