Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VZŤAH zosnulého Párnického (†77) so Zdenou Studenkovou: ROZVOD kvôli mladšiemu… Mala pocit, že STARNE!

Režisér Stanislav Párnický a Zdena Studenková Zobraziť galériu (12)
Režisér Stanislav Párnický a Zdena Studenková (Zdroj: TASR/ Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Včera slovenský umelecký svet zasiahla smutná správa o náhlej smrti režiséra Stanislava Párnického (†77), ktorý patril k legendám. Jeho súkromný život kedysi obohacovala aj slovenská herečka Zdena Studenková (68), ktorá sa s ním však rozviedla...

Do umeleckého neba pribudla ďalšia významná osobnosť. Vo veku 77 rokov navždy z tohto sveta odišiel legendárny režisér Stanislav Párnický (†77). Informáciu o jeho smrti pre RTVS potvrdila jeho dcéra Lucia Párnická.

VZŤAH zosnulého Párnického (†77)
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: SITA)

Režisér však mal ešte jednu dcéru, a to so slovenskou herečkou Zdenou Studenkovou, s ktorou kedysi bol v manželskom zväzku. Ich vzťah začal na prelome 70. a 80. rokov minulého storočia sa začal ich vzťah.

V roku 1982 do ich života pribudla spoločná dcérka. Herečka porodila dievčatko, ktoré dostalo meno Simona. No ani tá ich zväzok neudržala a herečka Zdena Studenková sa s režisérom rozišla, pretože jej čosi chýbalo. Zdá sa, že zásadným problémom bol práve vek. 

VZŤAH zosnulého Párnického (†77)
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Bontonfilm)

„Režisér Stano Párnický je slušný, vzdelaný a múdry človek. Žiadne veľké vzrušenie v živote, ale veľmi veľa som sa od neho naučila. Ale zrazu som prišla na to, že potrebujem citovo investovať do niečoho iného,” prezradila Zdena kedysi pre iDnes.cz. Hereckú divu manželstvo s o 9 rokov starším mužom teda dostatočne nenapĺňalo. „Odrazu som mala pocit, že pri ňom strašne rýchlo starnem a... Odišla som do iného vzťahu,” vyjadrila sa zas pre český Týden. 

VZŤAH zosnulého Párnického (†77)
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

A tak sa v tej dobe počas skúšania muzikálu Pokrvní bratia zaľúbila do o 17 rokov mladšieho muža. Je ním práve jej terajší partner a dirigent Branislav Kostka. Na svojho exmanžela ale spomína s láskou. 

Česť jeho pamiatke.

 

 

 

 

 

 

 

Viac o téme: Zdena StudenkováStanislav Párnický
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu