Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

FOTO Jasmina Alagič v príšernom stave: Povracala sa na verejnosti!

Jasmina Alagič Zobraziť galériu (3)
Jasmina Alagič (Zdroj: Instagram JA)

BRATISLAVA - Tak toto jej určite nikto nezávidel. Moderátorka Jasmina Alagič žije život, aký si prajú mnohí. Aj jej sa ale stávajú situácie, kedy by si to s ňou naozaj nikto nevymenil. Uff, vyzerala naozaj hrozne!

Jasmina Alagič sa na sociálnej sieti delí o mnohé detaily zo svojho života. A nie iba tým pekným uhladeným spôsobom, akoby sa jej nikdy nestalo nič zlé alebo nepríjemné. 

Nemá ani problém ukázať sa bez mejkapu a dokonca ani vtedy, keď vyzerá naozaj príšerne. Najnovšie jej takýto stav spôsobilo evidentne jedlo. Moderátorka sa natočila v posteli a hoci spočiatku to vyzeralo že sa slastne naťahuje po dobrom spánku, realita bola úplne iná. 

FOTO Jasmina Alagič v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram JA)

„Priatelia, nejedzte bársaké ryby po bársakých reštauráciách,” začala svoj príhovor k fanúšikom. A z jej utrápeného výrazu bolo jasné, že sa necíti najlepšie. „Dobre, možno je to ešte vírus, že som oblvala skoro celý detský rakúsky kútik, ale... Nie! Ja si myslím, že tento losos, fú, ten mal teda veľa napísané vo svojej zdravotnej karte,” vyhlásila Jasmina. Evidentne mala smolu a narazila na pokazenú rybu... Pri pohľade na ňu musel v tom momente pocítiť súcit naozaj každý. 

FOTO Jasmina Alagič v
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram JA)

Viac o téme: Jasmina Alagič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu