Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Marianna Ďurianová vyzerá ako DVADSIATNIČKA: FOTO Prezradila nám svoj tajný recept na krásu!

Marianna Ďurianová Advertoriál Zobraziť galériu (6)
Marianna Ďurianová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Marianna Ďurianová (46) je meno, ktoré nikomu netreba predstavovať. Krásna moderátorka je stálicou vo svete nášho šoubiznisu a hoci je mimoriadne pracovne vyťažená a venuje sa aj starostlivosti o 10-ročného synčeka Romanka, energie má na rozdávanie a vyzerá absolútne božsky. Ako to robí?

„Stravujem sa zdravo a ľahko, pretože po ťažkom jedle strácam energiu a tú potrebujem aj k môjmu pravidelnému cvičeniu. Kedysi som sa venovala joge, teraz už takmer dva roky cvičím vo fitku dvakrát do týždňa s trénerkou. Okrem toho mám rada akýkoľvek pohyb, so synom bicyklujeme, v lete plávam, občas si zahrám tenis. Už som sa naučila prácu korigovať tak, aby som si na seba našla čas,” povedala pre Topky.sk Marianna, keď sme sa pýtali, ako sa o seba stará.

Obľúbené krémy a séra proti vráskam od ANNA BRANDEJS sú efektívne už po dvoch týždňoch, pozrite si celú ponuku starostlivosti o pleť.

Pôvabná moderátorka dodala, že sa usiluje eliminovať stres a medzi jej obľúbené formy relaxu patrí tanec a tiež čítanie kníh. Za svieži a mladistvý vzhľad však okrem športu a vyváženej strave vďačí aj svojim génom. Avšak, ako každá žena, aj populárna moderátorka si pomáha kozmetickými rutinami, na ktoré si dokáže nájsť čas aj napriek pracovným povinnostiam či starostlivosti o domácnosť a rodinu.

Marianna Ďurianová vyzerá ako
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Archív M.Ď,)

„Každé ráno po umytí tváre studenou vodou (aby som sa prebrala),  použijem omladzujúci očný krém proti vráskam, opuchom a tmavým kruhom. Mám ho veľmi rada, lebo má skvelú ľahučkú konzistenciu a naozaj funguje,” povedala nám Marianna, ktorá opisovala svoj obľúbený produkt od značky ANNA BRANDEJS

„Keď som túto značku nedávno objavila, začala som pravidelne užívať jej Collagen +11 by ANNA BRANDEJS, obsahuje čistý morský kolagén pôsobiaci hlavne na pleť a ďalšie vitamíny a minerály, takže získam všetky dôležité látky naraz. Dávam si ho aj do raňajok, ktoré väčšinou pozostávajú z ovocného smoothie,” prezradila nám televízna hviezda. 

Marianna Ďurianová vyzerá ako
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Archív M.Ď,)

Nedá dopustiť ani na niekoľko ďalších produktov od spomínanej kozmetickej značky. „Beautiful Hair by ANNA BRANDEJS, po ktorom naozaj vidím, ako vlasy rastú, sú kvalitnejšie, a dokonca odďaľujú šedivenie. Účinok dokonca cítim aj na kvalitnejších a pevnejších nechtoch. Veľkou novinkou je pre mňa kozmetika s probiotikami a tú práve táto značka ponúka. Ide o látky, ktoré podporujú kultúru dobrých baktérií na našej pokožke, a tým ju ozdravujú,” vysvetlila nám moderátorka, ktorú táto kozmetika absolútne nadchla.

„A nemôžem nespomenúť omladzujúci hydratačný nočný krém Ultimate Age Defying. Ten dokáže s pleťou urobiť skutočný zázrak. Odstraňuje vrásky, dokonca zosvetľuje pigmentové škvrny a zjemňuje rozšírené póry. Ráno ten výsledok nielen cítite, ale aj vidíte. Starostlivosť o pleť podporujem aj ich sérami, hlavne s kyselinou hyalurónovou C – Hyal a peptidovým sérom Peptides + Prebiotics ANNA BRANDEJS,” dodala Marianna, ktorá netají radosť, že sa z nej stala ambasádorka tejto svetovo populárnej značky. 

Zistite viac o vysoko účinnej anti-age kozmetike od ANNA BRANDEJS!

 

Advertoriál pripravený v spolupráci so spoločnosťou Medaprex s.r.o.

Collagen +11 by Anna Brandejs
Zobraziť galériu (6)
Collagen +11 by Anna Brandejs  (Zdroj: Medaprex)

Marianna Ďurianová vyzerá ako
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Archív M.Ď,)

Viac o téme: KozmetikaAnti-ageMarianna ĎurianováAnna BrandejsPleťová kozmetika
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu