Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Fifo po odchode zo Survivoru: PRVÝKRÁT v spoločnosti... Preboha, vyzerá ako STROSKOTANEC!

Filip Jánoš, keď odchádzal na opustený ostrov. Zobraziť galériu (7)
Filip Jánoš, keď odchádzal na opustený ostrov. (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Posledná kmeňová rada Survivoru a následný duel sa stali osudným víťazovi Farmy Filipovi Jánošovi (26). Len vo štvrtok ho diváci streamovacej platformy Voyo videli opúšťať reality šou a v utorok sa už objavil na prvej spoločenskej akcii. Nenechal si ujsť slávnostnú premiéru filmu Dungeons & Dragons: Česť zlodejov. Vyzeral však, akoby prišiel rovno z opusteného ostrova...

V utorok večer sa v jednom z bratislavských nákupných centier konala slávnostná premiéra nového filmu s názvom Dungeons & Dragons: Česť zlodejov. Novinka inšpirovaná svetoznámou stolnou hrou prilákala do kina viaceré známe osobnosti. No najmä tie mladšie. Prišli napríklad herci Martin Klinčúch a Matúš Kolárovský, tanečník Tony Porucha, či influenceri Expl0ited a Selassie.

Pozvanie prijal aj posledný vypadnutý súťažiaci z reality šou Survivor a víťaz markizáckej Farmy Filip Jánoš. Len vo štvrtok si diváci Voya pozreli, ako prehral duel s Karolínou Krézlovou... V skutočnosti sa však na Slovensku nachádza už dlhšie. Napriek tomu na slávnostnej premiére vyzeral, akoby prišiel priamo z opusteného ostrova. 

Na sebe mal totiž tepláky, k tomu si obliekol polokošeľu a na nohy si obul tenisky. Nijako výrazne sa to nelíšilo od outfitu, v ktorom zdolával náročné súťaže v televíznej šou. Navyše ani vlasy si za tie týždne, čo je doma, nijako neupravil. Stále sú vyblednuté od silného slnka a morskej vody. A možno len dostal pozvanie na poslednú chvíľu alebo zaspal, a tak dorazil v domácom "úbore". 

Viac fotiek z premiéry nájdete v galérii. 

Fifo po odchode zo
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: CinemArt SK)

Viac o téme: FarmaSurvivorFilip Fifqo Jánoš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu