Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Plačková obeťou PODVODNÍKOV: Zaplatila dopredu a... Ostali jej len oči pre PLAČ!

Zuzana Strausz Plačková Zobraziť galériu (9)
Zuzana Strausz Plačková (Zdroj: Instagram Z.P.)

DUBAJ - Známa slovenská influencerka a podnikateľka Zuzana Strausz Plačková (31) so svojou rodinou v poslednom čase trávi oveľa viac času v Arabských Emirátoch ako na Slovensku. Užíva si naplno a svoj výlet tentokrát chcela obohatiť aj o adrenalínový zážitok. No namiesto toho sa stala obeťou podvodníkov.

Poznáte ten pocit, keď sa na niečo veľmi tešíte a zrazu zistíte, že z toho nič nebude? Tento stav zažila aj slovenská influencerka a podnikateľka Zuzana Strausz Plačková, ktorá si aktuálne vychutnáva slnkom zaliaty Dubaj. No jej na prvý pohľad bezstarostný výlet sa trochu skomplikoval. Pobyt si chcela spríjemniť adrenalínovým zážitkom, no namiesto toho jej, ako sa hovorí, ostali len oči pre plač.

Zuzana Strausz Plačková v Dubaji chce kúpiť ďalší byt
Zobraziť galériu (9)
Zuzana Strausz Plačková v Dubaji chce kúpiť ďalší byt  (Zdroj: Instagram Z.P.)

Na sociálnej sieti Instagram v posledných dňoch zaplavuje svojich fanúšikov príbehmi, ako si užíva Arabské Emiráty. Jedným zo zážitkov mal byť aj dobrodružný výlet a jazda v buginách po púšti.  „Zajtra ideme na púšť,“ napísala celá naradostená, no jej šťastie trvalo azda len 24 hodín. Ráno ju totiž čakalo veľké sklamanie. 

Zuzana Strausz Plačková sa stala obeťou podvodníkov
Zobraziť galériu (9)
Zuzana Strausz Plačková sa stala obeťou podvodníkov  (Zdroj: Instagram Z.P.)

„Nikdy nedávam tieto recenzie, ale ak budete v Dubaji a budete chcieť ísť na púšť, nikdy nie cez túto spoločnosť, prosím,“ poznamenala rozčúlená mamička a vzápätí vysvetlila prečo. „Od 7 rána sme hore a reálne nedošli a je 9 hodín a nedvíhajú telefón. Hlavne, že sme zaplatili dopredu,“ dodala oklamaná influencerka, ktorá sa evidentne stala obeťou podvodníkov. 

Nakoniec to však zobrala do vlastných rúk a rozhodla sa, že si tento deň nenechá pokaziť a dobrodružnú jazdu si zabezpečila cez inú spoločnosť. Nuž aj taký je život, bohužiaľ. Stali ste sa už aj vy obeťou podvodu na dovolenke?

Zuzana Strausz Plačková sa stala obeťou podvodníkov
Zobraziť galériu (9)
Zuzana Strausz Plačková sa stala obeťou podvodníkov  (Zdroj: Instagram Z.P.)

Viac o téme: Zuzana Strausz Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu