Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Merčiak po ROČNEJ pauze: NÁVRAT na obrazovky… V RTVS vystrieda tohto moderátora!

Marcel Merčiak sa vracia na televízne obrazovky Zobraziť galériu (9)
Marcel Merčiak sa vracia na televízne obrazovky (Zdroj: RTVS / pixbay.com)

BRATISLAVA - Slovenský moderátor a športový komentátor Marcel Merčiak (47) dostal opäť zelenú. Po ročnej odmlke sa vracia na televízne obrazovky. V RTVS vystrieda ostrieľaného moderátora!

Slovenský moderátor Marcel Merčiak sa po nepríjemnostiach, o ktorých sme vás dávnejšie informovali, vracia po ročnej pauze na obrazovky verejnoprávnej RTVS. Diváci ho už o pár mesiacov budú môcť opäť vídať v zábavno-vedomostnej šou Čo ja viem.

V minulosti pritom riaditeľ RTVS Ľuboš Machaj výrazne redukoval počty zamestnancov a tiež sa vyjadroval, že takýto typ zábavnej relácie nie je pre verejnoprávnu televíziu vhodný. Pochyboval aj o tom, že dokáže prilákať divákov a byť silnou konkurenciou programom, ktoré ponúka Markíza a Jojka.

Merčiak po ROČNEJ pauze:
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: RTVS)

No zdá sa, že z jeho strany došlo k zásadnému prehodnoteniu a tým pádom aj k zmene jeho rozhodnutia, ako informoval aj denník Nový čas. A tak sa obľúbený športový komentátor vracia na televízne obrazovky. Pre fanúšikov Milujem Slovensko je to však zlá správa. 

Čo ja viem sa totiž vracia na piatkové večery a vystrieda obľúbenú šou s Martinom Nikodýmom.„Jubilejnú 10. sériu súťažno-vedomostnej šou Čo ja viem uvedie RTVS na jeseň tohto roku,“ znie vyjadrenie vedenia. V druhej polovici mája a začiatkom júna sa intenzívne začína s natáčaním nových častí.

Merčiak po ROČNEJ pauze:
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: Marcel Merčiak
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu