Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Prekliatie Let's Dance: Túto celebritu v nedeľu tancovať neuvidíte!

Táto celebrita dostala stopku! Zobraziť galériu (3)
Táto celebrita dostala stopku! (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Tohtoročná ôsma série Let's Dance je akási prekliata. Po tom, ako si herec Mario Cimarro zranil nohu, speváčka Mária Čírová musela odstúpiť zo súťaže kvôli natrhnutému medzirebrovému svalu a Vanda Poláková sa nakazila koronavírusom, má v súťaži aj ďalšia celebrita nevyžiadanú stopku. V nedeľu nenastúpi na parket tento pár!

Na tento ročník tanečnej šou Let's Dance sa akosi lepí smola. V predchádzajúcich kolách si už traja súťažiaci prešli nevyžiadanými zdravotnými problémami. Speváčku Máriu Čírovú a tanečnú partnerku Maria Cimarra Vandu Polákovú, žiaľ, ťažkosti odstavili nadobro.

Režisérom by sa nesnívalo ani v tom najhoršom sne, že v novom týždni sa stretnú s ďalšou prekážkou. Do štvrtého kola kvôli zdravotnému stavu nenastúpi slovenská paralympionička Henrieta Farkašová. Tá sa totiž tiež nakazila koronavírusom. 

Henrieta Farkašová a Marek Klič
Zobraziť galériu (3)
Henrieta Farkašová a Marek Klič  (Zdroj: Ján Zemiar)

„Žiaľ, nakazila som sa koronavírusom a necítim sa dobre. Namiesto tréningov tak ležím doma v posteli a liečim sa. Je mi ľúto, že v nedeľu nebudem môcť tancovať. Mala som aj teplotu, mám zasiahnuté priedušky, hrdlo. Bolí ma celé telo,” prezradila Novému času.

Henrietu už aj v predchádzajúcich kolách trápilo zdravie. „Potrebujem regenerovať, preto mávam v pondelok voľno. Mala som aj nejaké zdravotné obmedzenia. Nejaký čas som strávila u fyzioterapeuta,” prezradila minulú nedeľu v priamom prenose. Vyzerá to tak, že tanečné tréningy jej dávajú poriadne zabrať. Pravidlá však hovoria, že už v piatom kole Henrieta bude musieť nastúpiť – ak tak neurobí, automaticky ju a jej tanečného partnera Mareka Kliča nahradí niekto iný. 

Henrieta Farkašová a Marek Klič
Zobraziť galériu (3)
Henrieta Farkašová a Marek Klič  (Zdroj: TV Markíza)

Rovnakou situáciou sme si, žiaľ, už prešli pri Márii Čírovej. To znamená, že Henrieta Farkašová v najbližšom kole nevystúpi. Veríme, že ďalšiu nedeľu už bude všetko v poriadku a Henrieta s Marekom opäť divákom ukážu ich nadšenie z tanca,” potvrdil spomínanému denníku PR manažér projektu Tadeáš Kurka. Henriete prajeme skoré uzdravenie!

Viac o téme: Henrieta Farkašová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu