Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

KAUZA, ktorá hýbe Českom: Moderátor ČT lieta v PROBLÉMOCH… Najprv sa pustil do policajta, potom do redaktora!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Česká mestská polícia minulý týždeň na sociálnych sieťach zverejnila video z incidentu s nedisciplinovaným vodičom, ktorého muži zákona konfrontovali kvôli parkovaniu. Muž na videu následne ešte preparkoval auto na priechod pre chodcov. A potom začala slovná prestrelka. V priebehu pár dní videlo video vyše 330-tisíc divákov a mnohí začali za vinníka označovať moderátora Českej televízie Jakuba Železného (49).

Minulý štvrtok pražská Mestská polícia zverejnila video, kde muž zákona rieši nedisciplinovaného vodiča, ktorého upozorňuje na nevhodné parkovanie. Namiesto toho, aby sa šofér čierneho auta ospravedlnil a situáciu vyriešil v pokoji, začal sa s policajtom hádať a správať sa arogantne. Aby toho nebolo málo, následne preparkoval tak, že zavadzal na priechode pre chodcov. 

A potom začal strážnika vyslovene provokovať. „Teraz riešte, že parkujem na priechode,“ vyzval ho. Celý incident následne pokračoval mimoriadne arogantným správaním zo strany vodiča (celé video Mestskej polície Praha si môžete pozrieť vyššie). Šofér dokonca odmietol podpísať bloky a policajtovi tvrdil, že namiesto podpisu mu tam nakreslí "krížiky a kolieska", po príchode ďalších mužov zákona dokonca prítomného policajta obvinil, že klame. 

Železný sa k tomu, že vinníkom incidentu by mal byť on, vôbec nepriznával. Pre médiá tvrdil, že netuší, o čom je reč. Hoci bola jeho tvár na videu vyrastrovaná a hlas pozmenený, moderátora vraj usvedčuje jeho auto a takisto aj očití svedkovia celej situácie, s čím ho následne konfrontoval český Blesk. Železný ale niekoľkokrát všetko poprel a redaktora požiadal, aby ho nechal odísť. A zrazu sa ako z jasného neba pre spomínaný portál vyjadril, pričom svoju prvotnú nepríjemnú reakciu voči redaktorovi odôvodnil vyčerpanosťou a zdravotnými problémami.

KAUZA, ktorá hýbe Českom:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

„Bolo mi včera dosť mizerne, keď som šiel z práce, aj vo chvíli, keď ste ma kontaktovali. Som s lekárom dohodnutý na možnosti pracovnej neschopnosti po tom, čo skončím pracovný turnus tento týždeň, aby som čo najmenej obmedzil kolegov. Tak, ako som ich ani na deň neobmedzil v minulých, pre našu rodinu najťažších chvíľach v našich životoch,“ vysvetľoval Jakub Železný s dodatkom, že sa posledný týždeň len tak-tak držal na nohách. Ťažkými chvíľami nepochybne myslel nedávnu smrť svojho brata Davida. 

Moderátor ale zároveň podotkol, že čo sa týka jeho zdravotných problémov, sú fyzické a nijako sa netýkajú jeho psychiky. „To je presne to, čo by som nerád, aby z toho vyplynulo! Som totálne fyzicky vyčerpaný, doliečujem si natrhnutý sval v nohe z lyžovania, vracia sa mi môj dlhoročný problém s vnútorným uchom, ak chcete diagnózu,” vysvetlil v správe pre spomínaný český portál.

Viac o téme: Jakub Železný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu