Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Obrovské PREKVAPENIE na derniére v divadle: Rozvedený herec pokľakol priamo na javisku… ŽIADOSŤ O RUKU!

Peter Makranský požiadal svoju partnerku o ruku priamo na javisku v divadle. Zobraziť galériu (9)
Peter Makranský požiadal svoju partnerku o ruku priamo na javisku v divadle. (Zdroj: archív P.M.)

BRATISLAVA - Koncom novembra minulého roka sme na Topkách informovali o novej priateľke slovenského herca Petra Makranského (37). Dvojicu sa nám podarilo nafotiť v uliciach Bratislavy. No hoci odvtedy uplynuli len 4 mesiace, zdá sa, že umelec našiel tú pravú. Na sobotnej derniére muzikálu Turandot totiž svoju priateľkmi Mirku požiadal o ruku... Priamo na javisku pred zrakmi divákov!

Peter Makranský požiadal svoju priateľku o ruku priamo na javisku (Zdroj: archív P.M.)

Život známeho slovenského herca Petra Makranského sa za posledné roky zmenil o 180 stupňov. Rozviedol sa s bývalou manželkou a obaja si už stihli nájsť aj nových partnerov. Tanečnica Petra sa dokonca v januári opäť vydala... A umelec zjavne tiež našiel tú pravú. Divákom sobotnej derniéry muzikálu Turandot sa postaral o poriadne prekvapenie.

No najväčšie mala bez pochýb jeho priateľka Mirka. Pri záverečnej kláňačke sa odrazu vystúpil herec  Tomáš Majláth a prihovoril sa divákom: „Ešte raz vám ďakujeme za vašu priazeň, veľmi si to vážime, že ste našimi fanúšikmi. A keďže je toto predstavenie dosť krátke, máme možnosť využiť ešte chvíľku, preto ak sa nenahneváte, rozhodli sme sa, že potešíme jedného z vás... A úplnou náhodou vyberieme Mirku, ktorá sedí v prvom rade, poď prosím k nám,“ zahlásil a vytiahol Makranského priateľku na javisko.

Obrovské PREKVAPENIE na derniére
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: archív P.M.)

Obrovské PREKVAPENIE na derniére
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: archív P.M.)

Tá ani len netušila, čo ju čaká. Najprv ju účinkujúci ešte nabádali, aby sa pozerala ďaleko do hľadiska, že prekvapenie ju čaká tam... No napokon to prišlo. Makranský, ktorý je interným hercom Divadla Nová scéna, ju chytil za ruky a spustil: „Mirka, ja ti chcem povedať, že ťa veľmi milujem!“ v tomto momente diváci začali jasať. „A keď som už mal pocit, že je môj život veľmi obyčajný, tak si doňho vniesla nové svetlo. Veľmi ťa milujem a teraz ťa chcem požiadať o ruku,“ zahlásil a pokľakol. 

Budúca nevesta, samozrejme, povedala áno. Budúcim manželom preto chceme popriať veľa lásky a všetko dobré na spoločnej ceste životom! 

Obrovské PREKVAPENIE na derniére
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: archív P.M.)

Viac o téme: Peter Makranský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu