Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Reakcia Hudáka na TAJNÉHO hosťa v šou Inkognito: Už len TY si nám tu chýbal!

Michal Hudák odhalil tajného hosťa Zobraziť galériu (3)
Michal Hudák odhalil tajného hosťa (Zdroj: TV Joj/Pixabay.com)

BRATISLAVA - Zábavná relácia Inkognito má svoje čaro. Hádači v zložení známych slovenských mien vedia vytvoriť nezabudnuteľnú atmosféru v každej epizóde. Diváci, ktorí radi sledujú jojkársku reláciu, sa majú zajtra určite na čo tešiť, pretože ani v tejto časti nebola o vtipné momenty núdza. A reakcia Michala Hudáka na tajného hosťa vás dostane!

Zajtra večer sa diváci televízie Joj dočkajú obľúbenej zábavnej relácie Inkognito. Hádači v zložení Michal Hudák, Tomáš Hudák, Marián Čeky Čekovský a Juraj Šoko Tabaček majú pred sebou opäť ťažkú úlohu. Musia uhádnuť povolania všetkých hostí a meno posledného, tajného.

V novej epizóde navštívi jojkárske štúdio slovenský herec Marcel Nemec, ktorý bude tentokrát zastávať úlohu spomínaného tajného hosťa. Jeho meno budú musieť hádači, tak ako vždy, na konci relácie uhádnuť. Ale ako im to pôjde? Po rôznych indíciach sa nakoniec Mišovi Hudákovi podarí odhaliť jeho identitu. No a jeho reakcia, tá vás úplne dostane!

Reakcia Hudáka na TAJNÉHO
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

Mišo Hudák je špička v "hádačskom obore" a potvrdilo sa to aj tentoraz. Keď im moderátor Vladimír Voštinár podsunul informáciu o boybande, hádači si hneď spomenuli na Kopytovcov. No a Mišovi to práve vtedy došlo!

Keďže sa už všetci členovia v relácii Inkognito prestriedali, na výber ostával už len jeden. Vtipné hádanie preto vyvrcholilo zábavnou vetou. „Už len ty si nám tu chýbal," poznamenal vtipne Mišo Hudák na adresu Marcela. No a ten prišiel s pozitívnou náladou, ako sme už pri ňom zvyknutí.

Reakcia Hudáka na TAJNÉHO
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

Zabávač má dôvod na radosť, keďže iba pred časom oznámil skvelú novinku ohľadne svojej choroby. Rakovina našťastie po rôznych operáciách a chemoterapiách ustúpila. No kým ešte túto správu nevedel, rozmýšľal nad tým, čo by ho ešte mohlo v jeho živote potešiť, keďže mu vtedy nezostávalo veľa času. 

„Povedal som si, že, ejha, tí Kopytovci, oni by ešte mali povedať čo-to. Tak, ako sme povedali a, b, c, bolo by ešte dobré povedať d, e, f. A práve d, e, f ideme hovoriť,“ oznámil s úsmevom na tvári. Legednárna skupina Kopytovci sa tak opäť vracia na scénu s výberom toho najlepšieho a s tromi novými pesničkami. Ak sa chcete dozvedieť, čo viac Marcel o Kopytovcoch prezradil, nezabudnite sledovať Inkognito zajtra o 21:45 na televízii Joj.

Viac o téme: Michal HudákInkognitoMarcel Nemec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu