Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Markizácky tanečník UKÁZAL polonahé FOTO: Aha, takto vyzeral pred 10 rokmi!

Vilém Šír ukázal polonahú foto z puberty Zobraziť galériu (8)
Vilém Šír ukázal polonahú foto z puberty (Zdroj: TV Markíza/Instagram V.Š.)

BRATISLAVA - Kedysi Vilém Šír (23) bojoval o lásku v markizáckej reality šou Love Island, no dnes je tanečným partnerom v Let's Dance a spolu s Jankou Kovalčíkovou (32) súperia s ostatnými súťažiacimi o divácku priazeň. No tento ryšavý fešák bol bezpochyby obletovaný už v puberte. Aha, ako vyzeral!

Charizmatický Vílém Šír nie je v Let's Dance žiadnym nováčikom. Už druhý rok po sebe sa postavil na parket medzi známe tváre zo slovenského šoubiznisu a nie len svojou zdatnosťou v tanci, sa snaží ohúriť porotu. Niet pochýb, že si získal zástupy fanúšičiek. No podľa jeho poslednej spomienky spred 10 rokov, museli ísť z neho dievčatá do kolien už počas puberty.

Jana Kovalčíková a Vilém Šír
Zobraziť galériu (8)
Jana Kovalčíková a Vilém Šír  (Zdroj: Ján Zemiar)

Na sociálnej sieti Instagram ukázal záber z obdobia, keď s ním ešte lomcovali hormóny a dospieval. Už ako tínedžer sa udržoval vo forme a cvičil vo veľkom, o čom svedčí aj jeho foto a... „Hovorili mi hromada,“ napísal profesionálny tanečník k príspevku, kde vidno ako si polonahý pred zrkadlom v kúpeľni dokumentuje svoje vyšportované telo.

Zjavne aj podľa množstva svalov mu vznikla táto prezývka. Už v tom čase mal malý Vilém, okrem sebaľúbosti, tehličky na bruchu a vášeň k športu. A týmto životným štýlom, zdá sa, žije dodnes. Jeho aktuálnu formu a taktiež tanečné kreácie, si môžete pozrieť opäť už dnes večer na TV Markíza a jeho ďalšie životné momenty nájdete v našej galérii nižšie.

Vilém Šír v 13tich rokoch takto pózoval pred zrkadlom
Zobraziť galériu (8)
Vilém Šír v 13tich rokoch takto pózoval pred zrkadlom  (Zdroj: Instagram V.Š.)

Viac o téme: Vilém Šír
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu