Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Orviskej VYZÝVAVÉ outfity šokujú ľudí: Do televízie trošku NEVHODNÉ!

Alexandra Orviská Zobraziť galériu (4)
Alexandra Orviská (Zdroj: Tv Joj)

BRATISLAVA - Alexandra Orviská sa po dlhšej dovolenke vrátila opäť na obrazovky televízie Joj, kde moderuje šoubizovú reláciu TopStar. Uvoľnenejšia atmosféra tohto formátu umožňuje moderátorkám siahnuť aj po extravagantných outfitoch. No a práve tie Sašine posledné sa stali terčom kritiky od ľudí. Podľa nich sú vyzývavé šaty do televízie nevhodné!

Televízia Joj je známa tým, že v ich prostredí pracuje naozaj veľa krásnych a šarmantných žien. Potvrdzujú to aj moderátorky popoludňajšej relácie Top Star. Medzi ne patrí aj dlhoročná tvár Jojky Alexandra Orviská. Rovnako ako jej kolegyne, aj ona je v priamom prenose vždy dokonale upravená.

Galéria: Alexandra Orviská

Po dlhšej dovolenkovej pauze sa Saša vrátila na obrazovky a opäť prezrádza v relácii Top Star šoubizové pikošky. Divákom, ktorí sledovali najnovšie časti však neušlo to, ako bola oblečená. Moderátorka je známa tým, že má módu v malíčku. Svedčia o tom jej vyšperkované televízne, ale aj domáce outfity. Na sebe má vždy kúsky, ktoré jej mimoriadne svedčia a ukážu jej tip-top postavičku. Ale tentoraz to podľa niektorých prehnala...

Vo vysielaní sa totiž objavila vo vyzývavých šatách. Priesvitná predná časť odhalila celý jej dekolt a akoby toho nebolo málo, vykúkali jej spod tenkej látky aj bradavky. A práve toto jej vytkli niektorí diváci. „Do televízie trošku nevhodné," napísala istá žena k brunetkinmu outfitu.

Orviskej VYZÝVAVÉ outfity šokujú
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram TV JOJ)

Na druhý deň extravagantná moderátorka zvolila ešte provokatívnejší outfit. Z ďalších šiat jej doslova vytŕčali prsia. Jednej skupine divákom sa jej outfity páčili a druhej to zase prišlo až priveľa. Ku ktorej skupine sa viac prikláňate vy?

Orviskej VYZÝVAVÉ outfity šokujú
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

Orviskej VYZÝVAVÉ outfity šokujú
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram A.O.)

Viac o téme: Alexandra Orviská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu