Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Urbánkovú vyšetrovala polícia: Vraj utajila, že ZABILA vlastnú dcéru!

Naďa Urbánková s dcérou Janou Zobraziť galériu (3)
Naďa Urbánková s dcérou Janou (Zdroj: Facebook JF)

PRAHA - Speváčka Naďa Urbánková (†83) odišla v piatok na večnosť. Správu o jej smrti oznámila jej dcéra Jana Fabiánová. práve kvôli nej kedysi umelkyňu vyšetrovala polícia. Podľa udania svoju dcéru nešťastnou náhodou zabila a utajila to!

Naďa Urbánková nemala ľahký osud. Zažila znásilnenie, potrat aj rakovinu. Jej prvé dieťa, ktoré čakala s kolegom Karlom Urbánkom, zomrelo ešte pred pôrodom. 

Neskôr sa jej vo vzťahu s Janom Nemejovským narodila dcéra Linda, ktorá je dnes známa pod menom Jana Fabiánová. No kedysi bola umelkyňa obvinená, že svoju dcéru zrazila autom a dievčatko podľahlo zraneniam. 

Naďa Urbánková
Zobraziť galériu (3)
Naďa Urbánková  (Zdroj: ČT)

„Keď mala Jana rok a niečo, niekto u nás zazvonil pri dverách, ja som otvorila a tam stál policajt, ktorý mi ukázal preukaz. A hovoril, že im moji susedia nahlásili, že som zrazila svoje dievčatko. že som do nej nacúvala a že zomrela,” prezradila kedysi Urbánková. 

V tom momente zavolala svoju dcérku, ktorá sa ukázala príslušníkovi živá a zdravá. „Policajt vyvalil oči a že kde mám to druhé dieťa. Tak som mu povedala, že to bohužiaľ nemám,” opísala speváčka. 

Toto udanie bolo vraj pomstou komunistického papaláša, ktorému neopätovala jeho priazeň. Odvtedy ju prenasledovali rôzne obmedzenia a kariérne zákazy. 

Naďa Urbánková
Zobraziť galériu (3)
Naďa Urbánková  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Naďa Urbánková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu